Sport gericht met een vrouwelijke personal trainer

Een vrouwelijke personal trainer bij PersonalGym

Ben jij als vrouw op zoek naar een vrouwelijke personal trainer? Bij PersonalGym hebben wij personal training, vóór vrouwen dóór vrouwen. Onze personal trainsters staan klaar om jou te helpen aan een gelukkiger, gezonder en actiever leven. Ben je nu op zoek naar een nieuwe uitdaging, of weet je niet waar je moet beginnen in de sportschool? Bij PersonalGym ben je in goede handen.

Sportschool voor vrouwen

Onze vrouwelijke personal trainers helpen je gericht sporten zodat je topfit wordt. Wat je doelen ook mogen zijn. Bij ons ben je hiervoor aan het juiste adres. Onze 2 vrouwelijke trainers in Haarlem hebben zo hun eigen specialismen. Eén van onze trainsters is gespecialiseerd op jouw kracht. De andere focust zich op de zwangerschapstraining. Ook onze sportschool in Haarlem heeft een vrouwelijke personal trainer. Een rustige sportschool, waar er niet de hele tijd naar je gekeken wordt, en jij aan de slag gaat met je sportdoelen.

Krachttraining voor vrouwen

Bij PersonalGym sporten we gericht. Veel mensen denk dat je bij cardiotraining het meeste afvalt, maar je verbrand enkel calorieën tijdens je training. Bij krachttraining ontwikkel je meer spiermassa en spieren hebben meer energie nodig dan vet. Hierdoor gaat je vetverbranding omhoog en ontwikkel je meer spiermassa tegelijk. Vetverbranding is erg effectief en werkt na een krachttraining nog zo’n 24 uur door. Dus stap van die crosstrainer af of stop met roeien en start met krachttraining met een personal trainster.

Specialisme in zwangerschaptraining

Ook heeft PersonalGym een personal trainer gespecialiseerd in zwangerschapstraining. Zwangerschapstraining is een populaire cursus die veel vrouwen volgen tijdens hun zwangerschap. Bereidt je samen met een personal coach voor op je zwangerschap, bevalling en kraamperiode. Versterk je bekken en verbeter je houding om zo pijnloos mogelijk je zwangerschap door te komen.

Vrouwelijke trainer
Vrouwelijke trainer postuur

Sporten voor vrouwen, door vrouwen

Personal training voor vrouwen door vrouwen werkt drempelverlagend. Voor vrouwen is het vaak fijn om een vrouwelijke personal trainer te hebben, in het algemeen voelen zij zich vaak meer op hun gemak dan bij een mannelijke trainer. Dus ga op je gemak, zonder schaamte en prestatiedruk aan de slag. Voel je begrepen door onze vrouwelijke personal trainer en laat je inspireren om nog grotere doelen te behalen.

De voordelen van fitness voor vrouwen

Wil jij graag met trots in de spiegel kunnen kijken en minder stress ervaren? Start dan aan fitness voor vrouwen bij PersonalGym. Dankzij onze personal training word je snel fitter en val je op een gezonde en doordachte manier af als dat je doel is. Of helpen we je vetpercentage verlagen en meer spieren te krijgen. We helpen je om meer:

Gericht sporten brengt meer voordelen met zich mee, dan je misschien dacht. Het lichaam van een vrouw werkt anders dan die van de man. Bij vrouwen heeft de menstruele cyclus invloed op een training. Ook een hormonale disbalans bij een zwangerschap of overgang heeft invloed op je sportsessie. Onze personal trainsters hebben veel kennis en ervaring rondom het trainen met en van vrouwen, dus voor jou hebben wij ook een gerichte aanpak.

Dus wil jij starten met sporten of wil jij meer uitdaging, tijdens je drukke leven? Bespaar tijd en sport gericht samen met een personal trainer.

Kom vandaag nog in actie! Neem (vrijblijvend) contact op als je meer wilt weten. Gebruik daarvoor de knop ‘Intake aanvragen’, rechts bovenaan de website.

Wij zijn er in elk geval 100% klaar voor om jou te helpen aan een fitter, gezonder en vrijer leven. Ben jij dat ook?!

Vrouwelijke personal trainer - barbell

Op zoek naar meer informatie?

Ben je geïnteresseerd in PersonalGym en wil je jou doelen gaan behalen? Neem dan direct contact met ons op en we plannen zo snel mogelijk een intake in. Je kunt contact met ons opnemen via het contact formulier of direct een intake aanvragen.