Samenwerken

Samen sterker met PersonalGym

Welkom bij PersonalGym, waar uw gezondheid en welzijn onze topprioriteit zijn! We zijn verheugd om een nieuw hoofdstuk in onze reis aan te kondigen, waarin we de handen ineenslaan met een divers netwerk van professionals: personal trainers, masseurs, fysiotherapeuten en sportverenigingen, om een holistische benadering van fitness en welzijn te brengen.
In onze voortdurende missie om een optimale gezondheids- en fitnesservaring te bieden, erkennen we de kracht van samenwerking. Deze samenwerkingen zullen niet alleen onze diensten verbreden en verdiepen, maar ook een gemeenschap vormen waarin kennis, expertise en faciliteiten worden gedeeld voor een verrijkte ervaring voor alle betrokkenen.

Onze partners

Samenwerken is fundamenteel bij PersonalGym. Wij geloven dat het bevorderen van goede gezondheid en welzijn een gezamenlijke inspanning is. Sterke partnerschappen stellen ons in staat om onze cliënten de beste zorg en ondersteuning te bieden. Samen streven we naar een gezonder en fitter Nederland.
FIT Fysiotherapie

FIT Fysiotherapie

FIT Fysiotherapie, de expert in fitheid en beweging, waar persoonlijke aandacht en kwalitatieve zorg centraal staan. In samenwerking met FIT Fysiotherapie zorgen we ervoor dat jij vitaal en pijnvrij door het leven gaat.

Personal Gym Beverwijk

Voor partners

Als partner van PersonalGym krijg je bereik tot onze klanten. Ook krijg je de mogelijkheid om deel uit te maken van exclusieve evenementen en workshops. Samen zullen we een netwerk vormen dat de gezondheid en het welzijn van onze leden naar een hoger niveau tilt, terwijl we elkaar ondersteunen in onze afzonderlijke ondernemingen.

Voor onze leden

Leden van PersonalGym zullen profiteren van een uitgebreid aanbod aan diensten en expertise. Of jij nu jouw fitnessdoelen wilt bereiken met de hulp van onze professionele personal trainers, herstellen met de zorgzame handen van onze fysiotherapeuten en masseurs, of deelnemen aan evenementen en competities georganiseerd door onze partner sportverenigingen – wij hebben iets voor iedereen!
Wessel Personal Training

Samen bouwen aan een gezondere toekomst

Bij PersonalGym geloven we in het bouwen van een omgeving waarin iedereen kan groeien. Door samen te werken, versterken we niet alleen onze diensten, maar bouwen we ook aan een community die elkaar ondersteunt en inspireert. We nodigen jou uit om deel uit te maken van deze opwindende reis en samen met ons een gezondere, sterkere toekomst te creëren.
Laten we samen de toekomst van fitness en welzijn vormgeven. Wordt vandaag nog partner of lid en ontdek de mogelijkheden van wat we samen kunnen bereiken!