PT30: fit blijven ondanks een druk leven

PT30: fit blijven ondanks een druk leven

Het is je misschien een bekend verhaal: je wil graag fit worden of blijven, maar kunt er simpelweg de tijd niet voor vinden. Met werk, huishouden, een sociaal leven en misschien ook nog de kinderen erbij, raakt je agenda al snel overvol. We begrijpen maar al te goed hoe makkelijk het is om bezoekjes aan de sportschool dan op een laag pitje te zetten.

Daarom hebben we een trainingsprogramma ontwikkelt, speciaal voor diegenen die het druk hebben, maar tóch fit willen blijven: PT30!

Personal Gym Beverwijk

Fit worden met een personal trainer

Bij Personal Gym helpen we al jaren iedereen om hun fitnessdoelen te behalen, of dat nu betekent dat je spiermassa wilt opbouwen of je conditie een boost wilt geven. Het geheim van ons succes zit hem in onze persoonlijke begeleiding.

Bij ons word je in jouw fitness traject bijgestaan door een personal trainer, die samen met jou de beste én leukste manier vind om te sporten!

Het concept van PT30 is simpel: met deze training kun je snel fit worden, ondanks je drukke schema. Je hebt slechts dertig minuten per week nodig om te kunnen starten! Lekker makkelijk dus, je hoeft er niet je hele agenda voor om te gooien. Een ervaren personal trainer van Personal Gym begeleidt je, geeft tips en helpt om fitnessdoelen te behalen.

Fit blijven met PT30

We bieden drie verschillende opties voor PT30, afhankelijk van hoeveel tijd je per week aan sport wilt besteden, en voor welke periode je een abonnement wilt aangaan. Elke variant wordt begeleid door een personal trainer en je fitnessabonnement is erbij inbegrepen.

PT30:
Onderhoud

1 keer per week 30 minuten personal training voor een minimale duur van 12 weken.

Kosten: 195,- per 4 weken

PT30:
Resultaat

2 keer per week 30 minuten personal training voor een minimale duur van 12 weken. Inclusief voedingsbegeleiding.

Kosten: 295,- per 4 weken

PT30:
Blijvend resultaat

2 keer per week 30 minuten personal training voor een minimale duur van 52 weken. Inclusief voedingsbegeleiding.

Kosten: 245,- per 4 weken

Of je nu rustig wil beginnen met een half uur per week of er meteen vol voor wilt gaan, de keuze is aan jou!

Bij Personal Gym geef je zelf vorm aan je fitness traject. Wij zorgen ervoor dat je daarbij goed begeleid wordt. Zo kun je binnen no time fit worden en zul je merken dat je daarna constant in goede conditie blijft.

Sporten met personal trainer in Haarlem, Beverwijk, Heemskerk of Castricum

Lijkt ons PT30-programma de ideale aanvulling op jouw drukke agenda? Kom dan eens langs bij een van onze sportscholen in Haarlem, Beverwijk, Heemskerk of Castricum. Met maar dertig minuten per week kun je een heel verschil maken voor je conditie en fitheid. Onze personal trainers zijn er klaar voor om je te helpen fit te worden én te blijven, hoe druk je het ook hebt!