De Beste Personal Training in Uitgeest? Kom naar Personal Gym!

In Noord-Holland is de sportschoolketen Personal Gym gevestigd. Een uniek en inspirerend fitness concept dat zelfstandig sporten en personal training in Uitgeest e.o. combineert. Anders dan andere sportscholen, werken wij op een persoonlijke en inspirerende manier. Wij geven namelijk echt om de mensen die bij ons sporten!

Waar wij ons bevinden? In onze tweelaagse sportschool van maar liefst 600 m2 aan De Bloemen in Castricum! We heten sporters van alle niveaus welkom, want met het fitness-only abonnement kan je op eigen tempo aan de slag gaan. Heb je personal training in Uitgeest nodig? Dan kan je ook bij ons terecht. Dat is namelijk onze specialiteit!

"Ik had nooit gedacht dat ik me op mijn gemak zou voelen in een sportschool! Bij Personal Gym is de sfeer ontspannen en is het enthousiaste team positief en erg persoonlijk. Heerlijk om hier te trainen! Deze gym doet z'n naam zeker eer aan. Aanrader!"
Vera Klepper
Personal training

Kom eens langs bij onze fitness nabij Uitgeest en maak kennis met jouw toekomstige personal trainer Uitgeest. Onze kundige trainers staan klaar om jou te helpen je doelen te bereiken.

Daarbij vind je in onze gym in Castricum alles wat je nodig hebt. Denk aan genoeg ruimte om te parkeren, nette douches, fijne kleedkamers, gratis koffie en thee – en bovenal: persoonlijkheid!

Onze naam zegt het al: bij Personal Gym staat persoonlijke aandacht centraal!

Dus, zoek je een sportschool rondom Uitgeest of wil je personal training nabij Uitgeest? Kom dan zeker langs bij onze fitnesslocatie voor een rondleiding. We staan te popelen om je te ontmoeten!

Kom je snel langs voor een rondleiding?