De Beste Personal Training Heiloo? Die krijg je bij Personal Gym!

Personal Gym is een vernieuwend fitness concept in Noord-Holland. Het brengt zelfstandig sporten en personal training in Heiloo en omstreken samen op een inspirerende en persoonlijke manier.

Waar? Op een twee verdiepingen tellende sportschool van 600 m2 aan De Bloemen in Castricum! Hier verwelkomen wij sporters op verschillende niveaus. Je kunt er helemaal zelfstandig je gang gaan met een fitness only abonnement, maar je kunt ook voor persoonlijke begeleiding Heiloo terecht bij Personal Gym.

"Sportschool met heel fijne sfeer. Er is veel persoonlijke aandacht voor de sporters om oefeningen goed uit te voeren. Om je doelen te blijven behalen word je regelmatig uitgedaagd."
Nadja Schelvis-Jordanov
Personal training

Bezoek onze fitness nabij Heiloo en ontmoet direct jouw toekomstige personal trainer Heiloo. Wij coachen je graag in het behalen van je doelen. Daarbij is onze gym van alle gemakken voorzien. Reken op voldoende parkeergelegenheid, ruime openingstijden, gratis koffie en thee, nette douches en kleedkamers en vooral een persoonlijke aanpak!

Wij heten niet voor niets Personal Gym!

Dus ben jij op zoek naar een sportschool nabij Heiloo of wil je personal training rondom Heiloo? Wij nodigen je van harte uit op onze nabij gelegen fitness locatie in Castricum, waar wij staan te springen om jou te ontmoeten.

Kom je snel langs voor een rondleiding?