De Beste Personal Training Bakkum: Kom naar Personal Gym!

Personal Gym is een vernieuwend fitness concept in Noord-Holland. Het combineert zelfstandig sporten en personal training in Bakkum en omgeving, maar dan op een unieke en persoonlijke manier.

Waar kan je ons vinden? Op onze tweelaagse sportschool aan De Bloemen in Castricum! Hier zijn sporters van alle niveaus welkom. Met een fitness-only abonnement kan je helemaal zelf aan de slag gaan, maar je kan ook kiezen voor persoonlijke begeleiding in Bakkum bij Personal Gym.

"Persoonlijke begeleiding op hoog niveau. Uitmuntende apparatuur, schoon en een open en gemoedelijke sfeer."
Dennis de Koe
Personal training
Kom langs bij onze fitness nabij Bakkum en maak meteen kennis met jouw toekomstige personal trainer Bakkum. Wij helpen je graag bij het bereiken van jouw doelen en onze gym is van alle gemakken voorzien.

Personal Gym staat namelijk bekend om de volgende faciliteiten: voldoende parkeergelegenheid, ruime openingstijden, gratis koffie en thee, schone kleedkamers en douches en natuurlijk een persoonlijke benadering.

Met onze naam Personal Gym weet je dat je hier aan het juiste adres bent als je geen nummertje wilt zijn!

Dus, ben jij op zoek naar een sportschool rondom Bakkum of wil je personal training nabij Bakkum? Kom dan zeker langs bij onze 600 m2 grote fitness locatie in Castricum! Wij kunnen niet wachten om je te ontmoeten.

Tot snel!

Kom je snel langs voor een rondleiding?