Sporten bij de Beste Personal Training in Akersloot? Bezoek Personal Gym!

Welkom bij sportschoolketen Personal Gym! Wij bieden een uniek fitness concept dat zelfstandig sporten en personal training in Akersloot e.o. combineert. Wat ons zo uniek maakt, is dat persoonlijke aandacht bij ons centraal staat. Wij geven echt om de mensen die bij ons sporten en we dragen dan ook graag bij aan het behalen van hun gezondheidsdoelen.

Waar wij ons bevinden? In onze prachtige sportschool (met maar liefst 600 m2 oppervlakte) aan De Bloemen in Castricum! Bij ons zijn sporters van alle niveaus welkom. Met het fitness-only abonnement kun je bijvoorbeeld lekker op je eigen tempo aan de slag gaan. Maar heb je personal training in Akersloot nodig? Dan ben je bij ons ook op de juiste plek!

"Geweldige sportschool! Kleinschalig, leuke lessen, luxe uitstraling, professionele en toegankelijke trainers, alles klopt!"
Fam. van Leeuwen
Personal training
Kom eens langs bij onze fitness nabij Akersloot en maak kennis met jouw toekomstige personal trainer Akersloot. Onze ervaren en vriendelijke trainers staan klaar om jou te helpen je doelen te bereiken. Op een persoonlijke en motiverende manier!
Dit maakt het nog beter: je vindt in onze gym alles wat je nodig hebt voor een prettige workout. Denk aan genoeg parkeerruimte, nette douches en kleedkamers, gratis koffie en thee – en vooral: persoonlijkheid en aandacht!

Onze naam zegt het namelijk al: bij Personal Gym staat persoonlijke aandacht voor klanten centraal!

Dus, zoek je een sportschool nabij Akersloot of wil je personal training rondom Akersloot? Kom dan zeker langs bij onze fitnesslocatie in Castricum. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze gym voor een kennismaking!

Kom je snel langs voor een rondleiding?