Wijzigingen openingstijden en lessen

Wijzigingen openingstijden en lessen

Na de persconferentie van gisterenavond zijn we weer genoodzaakt een aantal wijzigingen omtrent openingtijden en lessen door te voeren.

Natuurlijk zijn we blij dat we open mogen blijven, maar persoonlijk zie ik niet hoe deze maatregelen kunnen bijdragen aan het voorkomen van verspreiding van het virus. Normaliter kunnen wij leden spreiden over een dag, nu moet dat over een dagdeel. Daardoor is het niet te voorkomen dat het nu op sommige momenten drukker zal zijn. Maar, we hebben ons helaas aan deze maatregelen te houden. We proberen er het beste van te maken.

Daarom hebben we het volgende bedacht:

Openingstijden

Onze dag eindigt nu eerder, dus wij starten vroeger! De fitness in Beverwijk is vanaf heden vanaf 05.00 uur geopend. Fitnessleden en groepslesleden met een sleutel kunnen vanaf 05.00 uur komen trainen.

Groepslessen

We gaan de aankomende week een aantal extra lessen in het groepslesrooster zetten. Wanneer lessen goed lopen breiden we ze de week daarop uit, wanneer lessen niet lopen komen deze in de volgende week te vervallen. Op die manier kijken we naar vraag en aanbod. Schrijf je dus snel in voor lessen die je goed uitkomen.

Deze week starten we van maandag t/m vrijdag met extra lessen om: 07.00 uur, 08.00 uur, 12.00 uur en 16.00 uur. Schrijf je snel in en probeer je niet af te melden. Op die manier heeft iedereen gelijke kansen voor een plekje.

Open gym

In Beverwijk kan er tussen 05.00 -17.00 uur getraind worden in de groepsleszaal voor groepslesleden. Uitgezonderd: de tijden van de groepslessen. Het is mogelijk een sleutel aan te vragen voor 50,- BORG! Dit kan je doen via huubdevreede@gmail.com.

Fitnessleden

Schrijf je in om drukte te voorkomen.

Op deze manier hopen we er weer het beste van te maken! Neem bij vragen of onduidelijkheden contact met ons op.