Weer verder met de home workouts

Weer verder met de home workouts

Ook wij zijn gisteren overrompeld door het bericht van de minister president met de aankomende maatregelen. Helaas kunnen alle groepslessen tot 19 januari niet doorgaan en mag er niemand fitnessen in de sportschool.

We vinden het ontzettend jammer, net zoals iedereen. Maar het is niet anders. Ook wij staan er volledig achter dat dit virus onder controle moet worden gebracht en dat kan alleen maar als we dit samen doen.

We willen jullie nogmaals op het hart druk hoe belangrijk sporten en bewegen is, zeker in deze tijd. Daarom willen we jullie de aankomende 5 weken weer zo goed mogelijk begeleiden en een sportaanbod blijven geven.

Wat gaan we doen?

Home workout

Via onze Instagram gaan we iedere dag weer een home workout aanbieden. Dat kan een workout zijn met lichaamsgewicht of met het gebruik van een dumbell of kettlebell. Volg ons dus @personalgymm.

We zullen ook verschillende linkjes delen zodat je een yoga les kunt volgen via youtube.

Materiaal lenen

We bieden je de mogelijkheid om materiaal van ons te lenen. Dat kan een 1 dumbell of 1 kettlebell zijn. Ga netjes met het materiaal om. Bewaar het op een droge plek (dus niet in een vochtige ruimte). Neem het NIET af met desinfecterende of alcoholische middelen. Dat doen wij als jullie de materialen komen terugbrengen. Ga je buiten sporten met een gewicht en is het vochtig? Neem het dan daarna even af.

Ophaalmoment

Buiten trainen in tweetallen

Sommige van jullie zijn misschien niet in de gelegenheid om thuis te trainen. Omdat je in een appartement woont, of omdat je er geen ruimte voor hebt. Je kunt de home workout dan op de grasmat achter Personal gym Heemskerk uitvoeren. Dit mag maximaal in een groepje van 2. Belangrijk: houdt bij het trainen 1,5 m afstand van elkaar! Schrijf je hiervoor in! Dat kan via het rooster in de app. Klik op fitness Personal gym Heemskerk. Vergeet je materiaal niet mee te nemen. Er zal niemand aanwezig zijn.

Fitnessleden

Voor de leden met een fitnessabonnement kan er een persoonlijk ‘home-trainingsschema’ in de app worden gezet. Wil je daar gebruik maken? Stuur even een mailtje naar info@personalgymbeverwijk.nl.

Tot slot

Ik hoop jullie tot nu toe voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht er iets niet duidelijk zijn of heb je een vraag, dan kun je altijd contact met ons opnemen via de mail, app of stuur een dm via onze instagram.

Deze tweede lockdown zal moeilijk zijn voor iedereen, maar we zijn er van overtuigd dat we ook hier weer uitkomen! We hopen jullie allemaal weer gezond, fit en energiek terug te zien zodra dat weer mag! En, via deze weg wens ik jullie allemaal hele mooie, rustige, maar vooral fijne feestdagen en een gezond en mooi 2021!