We mogen weer open!

We mogen weer open!

Eindelijk weer open!

Zojuist is uitgelekt dat we onze deuren eindelijk weer vanaf woensdag 19 mei mogen openen! We hebben er zo naar uitgekeken en we hebben zin om weer aan de slag te gaan!

Cadeau van ons

Omdat we zo blij zijn dat we weer open mogen en niet kunnen wachten om jullie allemaal te zien, kun je gebruik maken van een kleinigheidje van ons. Pak nu na jouw training een kopje koffie to go of blikje Fitaid. Zo lang de voorraad strekt

Traningsschema voor de fitnessleden

Wil je een nieuw trainingsschema, voedingsschema of heb je hulp nodig bij het opstarten? Neem contact op met je coach en maak een afspraak. Onze coaches staan voor jou klaar!

Geleende materiaal inleveren

Omdat de sportscholen weer open mogen, verzoeken we je het geleende materiaal voor 17 mei in te leveren bij Personal gym Heemskerk. Dit kan maandag t/m vrijdag tussen 09.00-14.00 en tussen 17.00-20.00 uur.

Fitness op inschrijving

Helaas gaat fitnessen nog steeds op reservering. Het is vanuit de overheid verplicht je in te schrijven. Dit kan via het fitnessrooster in de app.

Open Gym

De leden met een groepsles-abonnement mogen ook weer gebruik maken van de groepsleszaal. Je kunt daar, in 2 groepjes van 2, sporten zonder instructeur. Er staan verschillende lessen op het bord. Schrijf je in via het groepslesrooster in de app.

Groepslessen buiten

De outdoor groepslessen blijven ongewijzigd en gaan door zoals we bezig waren! We vinden het fijn jullie allemaal te zien tijdens de outdoor WOD of de outdoor bootcamp!