Verbouwing in Beverwijk & wijzigingen

Verbouwing in Beverwijk & wijzigingen

Zoals benoemd in de vorige nieuwsbrief gaan wij ervoor zorgen dat wij jullie als klant van onze gym kunnen blijven bieden waar wij als Personal Gym voor staan. Het persoonlijke contact, de persoonlijke, uitdagende coaching op niveau en de gemoedelijke sfeer zijn hierbij onze drijfveer.

We gaan verbouwen in Beverwijk! De groepsleszaal wordt verbouwd tot fitnesszaal. Hierbij zorgen we voor meer en nieuw apparatuur, waardoor we meer mogelijkheden creëren. Hierbij kun je denken aan isolatie-training van de spiergroepen, betere aansluiting bij bijvoorbeeld medische revalidatie, maar ook vooral meer ruimte voor onze fitnessleden om de oefeningen uit te voeren.

Verplaatsen van de fitness betekent verplaatsen van de groepsleszaal. Met die wijziging starten wij ook met een nieuw concept omtrent de groepslessen. Rena vertelt jullie er meer over:

We gaan iets nieuws doen!

Samen met het verplaatsen van de groepsleszaal gaan we met ingang van 10 mei een nieuw concept lanceren voor de groepslessen “OxygeN”. We hebben hiervoor gekozen omdat uit ervaring is gebleken dat de voorkeur bij onze huidige leden het meest uitgaat naar een combinatie van kracht- en conditietraining. Wij zijn er van overtuigd dat we op deze manier iedereen fitter kunnen maken en het meest uit onze groepslessen kunnen halen.

OxygeN is een workout waarbij we de beste eigenschappen van de WOD en Indoor Bootcamp samenvoegen. Een stevige full body workout zonder complexe oefeningen waarbij we werken in een lekker tempo en kracht en conditie combineren. De les is voor iedereen haalbaar, iedereen kan op zijn eigen niveau trainen. De inhoud van de les zal per dag variëren. Dit blijft online staan en kun je vinden in de agenda op onze site.
De kwaliteit gaat omhoog omdat er minder deelnemers in de les staan en de trainer daardoor meer tijd heeft om individueel te coachen. De trainer heeft meer tijd om aanwijzingen en instructies te geven op niveau. We trainen met maximaal 10 leden.
Met de inhoud van deze les en met het maximaal aantal leden in de les onderscheiden wij ons van sportscholen binnen de regio. Dat is waar wij voor staan en wat we willen! We zijn daarin uniek, dit kan alleen bij ons. Na de les is er altijd de mogelijkheid om een kopje koffie of thee te drinken en samen na te praten. Met dit unieke concept zal jij je fitter en sterker gaan voelen!
Ben jij ook zo benieuwd naar onze OxygeN lessen? Kom dan meedoen vanaf 10 mei en ga samen met ons fit deze zomer in!

Wijzigingen

In het huidige groepslesrooster komen er vanaf 10 mei een paar kleine wijzigingen.

Vanaf maandag 9 mei zal Rena het aanspreekpunt worden voor de groepslessen. Zij zal verantwoordelijk zijn voor de lessen, het rooster en de abonnementen. De instructeurs van de lessen kun je vinden in het groepslesrooster. Wij zijn heel blij te kunnen mede delen dat Rena het grootste deel van de lessen gaat verzorgen. Voor vragen kun je altijd bij haar terecht. Rena is bereikbaar op rena@personalgym.nl.

Er komen een aantal wijzigingen in de prijzen per maand voor de abonnementen van de groepslessen.

Planning van de verbouwing

Vrijdag 6 mei zal de gym vanaf 12.00 uur gesloten zijn. Er wordt dan hard gewerkt om ervoor te zorgen dat de OxygeN lessen met ingang van 10 mei van start kunnen gaan! Vanaf dinsdag 10 mei is de gym weer open voor fitnessleden. Tijdens de sluiting van Personal Gym Beverwijk kunnen fitnessleden trainen bij onze locatie in Heemskerk.

Groetjes,

Huub de Vreede en team Personal Gym