Verandering in groepslessen & nieuwe trainer

Verandering in groepslessen & nieuwe trainer

Er zijn wat veranderingen op komst bij PersonalGym Heemskerk en PersonalGym Beverwijk, waarvan we je graag op de hoogte brengen. Volg jij momenteel groepslessen bij ons? Dan vind je het volgende nieuws vast interessant!

Verandering in de groepslessen

Bij PersonalGym staan persoonlijke aandacht en kwaliteit voorop. Daarom hebben we besloten de groepslessen iets aan te passen. Voortaan kunnen er maximaal 8 leden per les meedoen, in plaats van 10. Ook zullen we andere zalen bij de groepslessen betrekken, zodat we meer kunnen variëren en de lessen daardoor leuker maken.

Even voorstellen: Onze nieuwe trainer Alba

Eén van onze nieuwe trainers is Alba. Zij stelt zichzelf graag even aan je voor.

“Hi, ik ben Alba Sanna. Ik zit momenteel in het laatste jaar van het CIOS en ik mag mezelf daardoor bijna Fitness Instructeur noemen. Ik vind het super leuk om met mensen te werken en hen te motiveren om hun doelen te behalen. Daarom kijk ik erg uit naar mijn nieuwe avontuur binnen PersonalGym. Ik zal werkzaam zijn op de locaties in Beverwijk en Heemskerk.

Mensen zien veranderen wanneer zij beginnen met sporten, dát is waar ik van geniet. Ik vind vooral die ontwikkeling interessant, vanaf de start tot aan het einddoel. Zo mooi om te zien hoeveel resultaat iemand kan behalen. En 1-op-1 begeleiding is hiervoor de beste methode, als je het mij vraagt.”

Nieuwe groepsles: Small group weight lifting

Weight lifting is een zeer technische krachtsport die uit twee onderdelen bestaat. Tijdens de Small Group Weight Lifting les leer je die techniek van het gewichtheffen perfect uit te voeren. Van de ‘snatch’ tot aan de ‘clean & jerk’, onze personal coaches leren jou dit op de juiste manier te beheersen.

Niet alleen zodat jij leert gewichtheffen, maar ook zodat je veel vooruitgang boekt op fysiek niveau. Zo werken we samen aan jouw krachtopbouw, balans, coördinatie, mobiliteit en spieropbouw.

Wie? Iedereen die geïnteresseerd is in weight lifting en die het graag wil leren
Wat? Intensieve coaching en voedingsbegeleiding
Wanneer? Elke donderdagavond van 20:00 tot 21:00 uur
Trainer? Bram is jouw vaste coach in weight lifting
Prijs? Je betaalt €65 per maand voor 4x weight lifting per maand

Tijdens deze les vormen we vaste groepen van 4 tot 6 personen voor meer effectiviteit. Heb je al een groepslesabonnement? En schrijf je je in november of december nog in? Dan kun je je abonnement upgraden met een Small Group abonnement voor slechts €32,50 per maand.

Doe jij ook mee? Neem dan contact op met Jesse via 06 25 44 32 11 of mail naar info@personalgym.nl

Groetjes,

Team Personal Gym