Van afvallen tot herstel na blessure: Personal Gym focust op kwaliteit

Van afvallen tot herstel na blessure: Personal Gym focust op kwaliteit

Met Personal Gym Castricum helpen Huub de Vreede en zijn team mensen met een hulpvraag. ,,Overgewicht, niet lekker in je vel zitten, stressklachten, burn-out en blessures: allemaal zaken waarmee we kunnen helpen. Gezond willen zijn is ook een belangrijke reden, maar veel mensen vinden dat moeilijk. Daar is Personal Gym voor.”

Castricum overzicht

Op de foto: Een van de twee etages van PersonalGym Castricum.

In grote sportscholen is vaak veel afleiding. Harde muziek, veel sporters die aan de apparaten hangen. Huub: ,,In zo’n omgeving kom je niet tot de kern, daar waar het resultaat te behalen valt. Coaching staat centraal bij Personal Gym, daar begint het mee. Trainen is het middel. Personal training betekent een uur actief bezig zijn met iemand die de volle aandacht voor je heeft. Doe je een oefening fout, dan wordt dat direct gecorrigeerd. Heb je pijn of speelt je blessure op? Dan verzinnen we een alternatief. Onze trainers leveren constant maatwerk. We kijken vooral naar wat iemand wel kan. Daarnaast hebben we een fysiotherapeut in ons midden waar we naar kunnen doorverwijzen als dat nodig is. Zo zijn de lijnen kort.”

Personal Gym nam de ruimte begin dit jaar over van sportschool Berg en Bal en wist het gebouw in korte tijd volledig te moderniseren. Andere vloer, frisse muren en nieuwe apparatuur. De duur van een traject is afhankelijk van de hulpvraag. ,,Er is drie maanden nodig voor gedragsverandering”, stelt Huub. ,,Sommige sporters trainen al jaren bij mij. Zie het als een toevoeging aan je leven, een investering in jezelf.” Personal Gym biedt verschillende abonnementsvormen aan. De intake is gratis. Kijk voor meer informatie op www.personalgym.nl.