Uitkijken naar de heropening van de sportscholen

Uitkijken naar de heropening van de sportscholen

Een klein beetje hoop hebben we gekregen tijdens de afgelopen persconferenties: het land gaat, als het goed is, steeds een beetje meer open. Dat betekent dat wij ook steeds meer mogen en we kijken uit naar de heropening van de sportscholen! Voor alsnog staat die datum op 18 mei, laten we dat hopen!

Inleveren materiaal

Gebruik je je materiaal niet meer, dan verzoeken we je het materiaal in te leveren bij Personal gym Heemskerk. Dit kan maandag t/m vrijdag tussen 09.00 – 12.00 of tussen 16.00 -19.00 uur.

Uitbreiding groepslessen

Vanaf heden kunnen 12 leden meedoen aan de groepsles. We gaan trainen in 3 groepjes van 4 rondom het gebouw.

Starten in de fitness/groepslessen of het oppakken daarvan

Wil je starten in de fitness, met groepslessen of heb je hulp nog met het oppakken daarvan? Mail ons op info@personalgymbeverwijk.nl of stuur een berichtje naar 06-23983378 en wij maken vrijblijvend een persoonlijk, op maat gemaakt, plan voor je. Wat jouw doel ook is: corona kilo’s kwijt, spiermassa kweken of fitter worden: wij staan voor je klaar!

Personal training van Cisco

Cisco heeft onlangs al zijn opdrachten afgerond van zijn opleiding. Hij wil nu graag zijn kennis in de praktijk gaan uitvoeren. Daarom kun je bij Cisco nu 10 lessen personal training afnemen voor slechts 250,-. Interesse? Stuur ons een berichtje! Let op: er is beperkte beschikbaarheid! Cisco heeft onlangs al zijn opdrachten afgerond van zijn opleiding. Hij wil nu graag zijn kennis in de praktijk gaan uitvoeren. Daarom kun je bij Cisco nu 10 lessen personal training afnemen voor slechts 250,-. Interesse? Stuur ons een berichtje! Let op: er is beperkte beschikbaarheid! 

Nogmaals, we hopen op een mooie heropening op 18 mei en jullie allemaal snel weer te zien!