Personal Gym komt bij je thuis

Personal Gym komt bij je thuis

Beste allemaal,

Ik wil graag beginnen met mooi nieuws! Op 13 januari 2021 zijn wij de trotse ouders geworden van onze dochter: Jenoa Lynn de Vreede. Alles gaat goed!

Phylicia heeft een keizersnede gehad. De operatie is goed gegaan maar het herstel is best pittig. Het betekent ook dat wij in de week voorafgaand aan de datum regelmatig naar het ziekenhuis moesten en dat Phylicia, eigenlijk tot nu, niets tot weinig kon. Ik moest er dus echt even voor mijn gezin zijn. Dat is ook de reden geweest waarom wij de laatste tijd minder van ons hebben laten horen. Het is geen excuus, maar het was wel even de realiteit. Ik hoop daarvoor op jullie begrip.

Vanaf nu kunnen we er weer met volle aandacht voor gaan en neem ik jullie graag mee in mijn plannen voor de aankomende weken wat betreft de lockdown.

Personal training bij jou in de tuin of in de duinen

Onze personal trainers komen naar jou! Voor iedereen die lid is willen we de mogelijkheid aanbieden om met 1 van onze personal trainers bij jou in de tuin te trainen of in de duinen. Op die manier kun je weer contact krijgen met onze trainers, gemotiveerd worden en de vragen stellen die je hebt. Wil je hiervan gebruik maken? Stuur een mailtje o.v.v. personal training aan huis naar info@personalgymbeverwijk.nl of stuur een berichtje naar 0623983378.

Zoom-lessen (try-out)

We gaan starten met zoom-lessen. Op die manier heb je de mogelijkheid om, via beeld, toch met elkaar te trainen! Je ziet elkaar en dat kan motiveren. De trainer biedt enthousiast de lessen aan. We gaan starten met 2 lessen, per week kan tijd en dag verschillen. 

Je kunt je inschrijven in het groepslesrooster onder zoomles. Je krijgt dan een uitnodiging per mail voor je deelname. 

Deze week starten we met een les op woensdagavond om 19.00 uur en op zaterdagochtend om 09.30 uur. 

Bij veel aanmeldingen en deelname breiden we het lesrooster uit! We hopen jullie allemaal snel te zien via zoom.

Workouts voor de hele week

Vanaf zondag 24 januari zetten we voor de hele week de workouts online. Op die manier kan jij de workouts kiezen die bij jou passen en met jouw materiaal kan uitvoeren. De workouts zijn te vinden in de agenda op onze website.

Nog meer geboortenieuws

Op 8 januari 2021 zijn Jesse en Lotte trotse ouders geworden van een dochter: Luna Louise Meijer.

Tot slot

We hopen jullie allemaal weer enthousiast te kunnen maken om te blijven trainen en jullie wellicht snel te zien aan huis of via de zoom.

Mochten er vragen zijn, de deur staat altijd open. Stuur een mailtje of een berichtje, we willen je graag helpen! 

Groetjes,

Huub