Oxygen, project van onze stagiaires en verbouwing Beverwijk

Oxygen, project van onze stagiaires en verbouwing Beverwijk

Er is verbouwd in Beverwijk! Er is meer apparatuur, waardoor we meer mogelijkheden creëren. Hierbij kun je denken aan isolatie-training van de spiergroepen, betere aansluiting bij bijvoorbeeld medische revalidatie en meer ruimte voor onze fitnessleden om de oefeningen uit te voeren. Daarnaast hebben we nog steeds ruimte voor de vrije oefeningen én hebben we een ruimte gecreëerd voor ons nieuwste concept: OxygeN!

Bedankt voor het vertrouwen van de afgelopen periode en de leuke reacties. Wij wensen jullie veel sportplezier! Met vragen kunnen jullie altijd bij ons terecht.

OxygeN

Drie weken geleden zijn we met veel enthousiasme van start gegaan met de lessen OxygeN in de nieuwe groepsleszaal. Het is voor iedereen even wennen aan de pittige, uitdagende lessen en aan de nieuwe ruimte. We gaan met jullie feedback aan de slag, zodat we de lessen nog meer kunnen verbeteren!

Belangrijk voor in de agenda:

Automatisch incasso van Personal Gym Beverwijk

Het incassocontract van Personal Gym Beverwijk is veranderd, omdat Jesse mede-eigenaar is geworden. Hieronder een link naar de brief waarin je de wijzigingen kunt vinden, hier hoef je verder geen actie voor te ondernemen.

Project van de stagiaires

Even voorstellen! Wij zijn Bart de Groot en Wessel de Vries. Voor school moeten wij een project bedenken en coördineren voor 6 weken. Wij voeren ons project uit tijdens onze stage bij Personal Gym. Het houdt in: Bewust worden van suikers!

Het project duurt 6 weken. We bouwen in 2 weken de suikers af, vervolgens leven we 10 dagen helemaal suikervrij en tot slot bouwen we voor 2 weken lang de suikers weer op tot een gezond niveau dat op lange termijn vol te houden is.

Wat kun je binnen ons traject verwachten?

Voor meer informatie kun je Bart (bartdegroot10@gmail.com) of Wessel (w.de.vries@outlook.com) berichten.

Groetjes,

Huub de Vreede en team Personal Gym