Mooie veranderingen op komst bij PersonalGym

Mooie veranderingen op komst bij PersonalGym

Mooi nieuws! Jesse is mede-eigenaar geworden van onze locatie in Beverwijk. Jesse zal dan ook het aanspreekpunt zijn voor vragen over abonnementen of andere kwesties wat betreft Personal Gym Beverwijk. Hij kijkt erg uit naar het vervullen van deze rol en blijft jullie op deze manier van dienst binnen het coachen tijdens het trainen en het beantwoorden van jullie vragen.

Abonnementen met en zonder coaching

Zoals de meesten van jullie weten, werken de locaties in Heemskerk en Beverwijk met verschillende abonnementen. Daar komt een nieuw abonnement bij. Dit abonnement zonder begeleiding is geschikt voor mensen met fitnesservaring. Vanaf 1 april 2022 betaal je hier 50,- per maand voor. Spreekt een persoonlijke coach als vast aanspreekpunt jou meer aan? Dan past een persoonlijk ontwikkelingsplan aan de hand van jouw doelen misschien beter bij jou. Dit abonnement bevat coaching in combinatie met een trainingsschema én een bijbehorend voedingsschema. De kosten van dit abonnement bedragen 64,50 per maand.

Even voorstellen

Personal Gym Bram Spoor

Hallo Iedereen, mijn naam is Bram Spoor en ik ben 20 jaar oud. In september 2020 zat ik in het laatste jaar van de opleiding Sport en Bewegen en ben ik begonnen als stagiair bij Personal Gym. Het afgelopen jaar heb ik vooral ervaring opgedaan als groepslesinstructeur en heb ik veel geleerd als trainer.

Daardoor kreeg ik ook de smaak te pakken met personal training. In oktober 2021 ben ik gestart met de opleiding Personal training. Ik verwacht dit in mei af te ronden en dan start ik als gecertificeerd trainer bij Personal Gym. Daarnaast werk ik ook als krachttrainer bij een handbalclub in Schagen met Eredivisie handbalsters.

Als je geïnteresseerd bent in personal training voor een gereduceerd tarief, kunt u mij bereiken via mijn mail adres: Bram1708@gmail.com.

Mooie veranderingen op komst bij PersonalGym

Om ervoor te zorgen dat wij jullie als klant van onze gym kunnen blijven bieden waar wij als Personal Gym voor staan, gaan er de komende periode een aantal dingen veranderen. Wij vinden het belangrijk dat we de pijlers van onze ‘persoonlijke gym’ blijven uitlichten en dat dit dan ook voor iedereen is te zien en te voelen. Het persoonlijke contact, de persoonlijke, uitdagende coaching op niveau en de gemoedelijke sfeer zijn voor ons van groot belang. Als ons plan concreet is, communiceren wij dit uiteraard zo snel mogelijk naar jullie. Wij hebben er ontzettend veel zin in! Een kleine hint: de fitness breidt zich uit!

Groetjes,

Huub de Vreede en team Personal Gym