Let goed op jezelf en hopelijk tot snel!

Let goed op jezelf en hopelijk tot snel!

Allereerst wil ik zeggen dat ik jullie ontzettend mis. Ik mis het werken in de sportschool, het verzorgen van de lessen en natuurlijk jullie die daar altijd vol enthousiasme aan mee deden. De afgelopen weken heb ik veel berichtjes en telefoontjes gekregen. Ik wil jullie ontzettend bedanken voor jullie lieve woorden en de steun die ik op die manier gevoeld heb.

Helaas is gisteren tijdens de persconferentie besloten dat de maatregelen worden verlengd tot en met 28 april. De sportschool zal dus nog even de deuren gesloten moeten houden. Daar moeten we met z’n allen doorheen. Ik hoop dat jullie allemaal gebruik maken van de workouts die wij plaatsen op social media en op de website (zie agenda). We hebben al heel veel leuke filmpjes en foto’s voorbij zien komen.

Vele van jullie hebben kinderen, zij hebben leerplicht. Wij voelen de plicht jullie te blijven ondersteunen. We zullen daarom thuis-workouts blijven aanbieden. We willen dit echter gaan uitbreiden met een live workout.

Hoe gaat dat er uitzien? Dit wordt op maandag en woensdag om 19.00 uur live gegeven via Instagram en zal 20-30 minuten duren. Tijdens deze lessen zullen we zoveel mogelijk gebruik maken van ons eigen lichaamsgewicht en de oefeningen dus zonder gewichten uitvoeren. Er zal een gevarieerd aanbod zijn. Denk hierbij aan conditionele lessen, mobiliteit lessen en meer. Nog geen Instagram? Download de app, maak een account aan en volg @Personalgymm.

Jullie zullen je ook vast afvragen hoe de automatische incasso gaat verlopen. Ik hoop dat jullie zullen begrijpen dat ik deze ‘gewoon’ ga doorvoeren. Nee, het is niet gewoon. Het doet mij ook pijn. Ik kan jullie niet voorzien in het geven van lessen zoals ik dat graag doe en het voelt niet als voldoening. Echter heb ik wel te maken met mijn vaste lasten. We gaan er vanuit dat we dit over een tijd achter ons kunnen laten en dat we dan weer lessen kunnen geven zoals jullie gewend zijn. Dat kan niet als ik nu niet de incasso uitvoer.

Hoe graag ik ook zou willen, ik kan niet anders.

Natuurlijk wil ik jullie wel compenseren:

We gaan, aan de leden die dat willen, een Kettlebell of Bodypump stang met gewichten uitlenen. We zullen dan ook workouts aanbieden met een KB. Er worden twee Bodypump lessen opgenomen en per mail verzonden. Mocht je dat willen, stuur mij dan even een berichtje op 0623983378.

Voor de leden met een 5-8 keer per maand abonnement gaan we de credits vastzetten. Je kunt deze later gebruiken. Je credits blijven onbeperkt geldig.

Alle leden met een fitness abonnement bieden wij later een vrijblijvende gratis les personal training aan, waarin we jullie weer op weg gaan helpen zodat jullie direct weer aan de slag kunnen.

Nogmaals, ik hoop op jullie begrip. Alleen als we dit samen doen kunnen we over een tijd weer met z’n allen in de sportschool staan en werken aan de doelen die je persoonlijk wil behalen. Mocht je vragen hebben over voeding, training of andere dingen, bel mij gerust. Ik wil iedereen, ook al is het op afstand, zoveel mogelijk proberen te helpen.

Kijk voor alle trainingen op de agendaFacebook en Instagram.

Let goed op jezelf en hopelijk tot snel!