Laat ons je helpen!

Laat ons je helpen!

We hadden er zo op gehoopt: open in maart. Helaas hebben we tijdens de persconferentie van 23 februari te horen gekregen dat dit nog niet mogelijk is. Wij zijn echt heel erg teleurgesteld en vinden het heel triest dat dit nog niet mag. Juist omdat sporten zó belangrijk voor je is!

Daarom willen we je binnen onze mogelijkheden helpen en willen we doen wat we wel kunnen!

Wat kunnen wij voor jou betekenen:

Personal training in de duinen of in de tent

Alle leden (fitnessabonnement of groepslessen abonnement) hebben recht op lessen personal training in de duinen of in de tent bij Personalgym Heemskerk. Onze personal trainers staan voor jou klaar! Neem contact op via de app of mail. Stuur een bericht naar 0623983378 of naar info@personalgymbeverwijk.nl.

Fitnessen in de tent

Alle leden kunnen gebruik maken van de (beperkte) fitnessfaciliteiten in de tent. Denk aan dumbells, halters, kettlebells en concept2 cardio. Je kunt je inschrijven in het lesrooster bij fitness Heemskerk. Er is beperkte beschikbaarheid. Er mogen 2 leden tegelijk fitnessen.

Hulp bij voeding

Wij helpen je graag bij je voeding. Heb je behoefte aan een gesprek over je voeding of wil je graag een voedingsschema? Laat het ons weten. Ook hier kunnen wij je in adviseren!

Groepslessen voor leden t/m 26 jaar

Volgens de richtlijnen mogen wij buiten groepslessen geven voor personen t/m 26 jaar. Natuurlijk bieden wij die mogelijkheid! De lessen zijn op zaterdag om 10.00 uur en op woensdag om 17.00 uur in de duinen van Heemskerk. Schrijf je nu in via het lesrooster!

Wij staan voor je klaar en willen je helpen. Laat ons weten wat we voor jou persoonlijk kunnen betekenen. De deur staat altijd open en hopelijk kunnen we hem snel weer in het ‘echt’ voor jou open doen!!