Iedereen kan blijven sporten

Iedereen kan blijven sporten

Vervelend nieuws! Weer dicht! Ik moet eerlijk zeggen dat ik het wel had verwacht, maar niet had gehoopt. Sporten is zo belangrijk! Fit zijn in deze tijd is zoveel waard.. Ik ben vol onbegrip dat de sportscholen dicht moeten. Maar we laten ons niet uit het veld slaan en gaan op zoek naar mogelijkheden. En de mogelijkheid is: iedereen kan blijven sporten!

Hoe gaan we dat doen? Bij Personal gym Heemskerk staan 2 tenten. Op die manier maken we buiten sporten mogelijk. Iets wat mag en volgens de regels is. De ene tent wordt gebruikt voor personal training, de andere tent is voor leden van de groepslessen en fitness. We proberen iedere dag de tent zo maximaal mogelijk, met materiaal, in te richten dat iedereen lekker aan de slag kan. Weet je niet wat je kunt doen, vraag dan GRATIS een les personal training aan. We helpen je graag op weg. 

Groepslessen

We gaan weer buiten groepslessen geven. Deze worden verzorgt bij Personal gym Heemskerk.  De lessen duren 45 minuten en bestaan uit 2 groepjes van 2. 1 instructeur geeft de les en zal zich tussen de groepjes heen en weer bewegen. Schrijf je in via het groepslesrooster. De trainingen komen niet online, iedere training is een verrassing.  Om iedereen een kans te geven om te trainen willen we je vragen om je alleen aan te melden als je ook echt verwacht te komen. Probeer je niet af te melden.

Voor alle leden geldt: inschrijven is verplicht. Doe dit via het rooster in de app. 

Laat je niet afschrikken door het weer. Het is heerlijk om buiten te trainen en in de tent sta je overdekt. Ons team is groot genoeg om iedereen aan de slag te houden dus neem contact met ons op bij vragen! We staan graag voor je klaar en proberen zoveel mogelijk binnen de mogelijkheden te doen.

Home workout

Oja, je kunt natuurlijk altijd een home-workout met bodyweight doen. Ga naar: https://personalgym.nl/wod-database/.

Ik hoop jullie allemaal te zien! Via deze weg wil ik jullie ook vast hele fijne dagen wensen en een mooi 2022. En dat we maar snel weer binnen mogen trainen!

Groetjes, Huub de Vreede en team Personal Gym