Hulp nodig bij een gezondere leefstijl?

Hulp nodig bij een gezondere leefstijl?

Afgelopen november hebben alle coaches van Personalgym de cursus ‘Health coach’ gevolgd. Iedereen heeft deze cursus succesvol afgerond. Tijdens de cursus hebben we geleerd hoe we cliënten kunnen begeleiden bij het creëren van een gezonde leefstijl. Rena, Cici en Cas willen de geleerde lesstof nu in de praktijk toepassen!

Vanaf januari 2023 starten we met lifestyle coaching!

Gedurende 12 weken begeleiden we jou naar een meer gezondere leefstijl. Je krijgt tips voor andere voeding- en leefpatronen die speciaal bij jou passen. Zodat het aanpassen van je levensstijl makkelijker te realiseren is.
In de eerste weken vindt elke week een coachings gesprek plaats. Je krijgt tips en opdrachten voor thuis om je op weg te helpen naar een gezondere leefstijl. Later wordt dit om de week. Onze coaches Cici, Cas en Rena begeleiden je hierin.
Voor de pilot van dit programma zijn wij op zoek naar 3 vrouwen en 3 mannen. Deze personen kunnen dit traject volgen voor de speciale pilot prijs van 300 euro i.p.v. 450 euro. Grijp nu je kans voor een gezondere leefstijl en geef je op!

We starten in de 2e week van januari met de pilot.

Geef je op voor 15 december en wie weet ben jij 1 van de gelukkigen die mee mag doen met de pilot. We nemen na 15 december contact met je op om het eerste coachingsgesprek in te plannen!

Klik hier voor meer informatie, voor het stellen van vragen of om je direct aan te melden!

Groetjes,

Team Personal Gym