Huidige corona maatregelingen, groepslessen en core flow yoga

Huidige corona maatregelingen, groepslessen en core flow yoga

We hopen dat jullie allemaal genoten hebben van een mooie zomer!

In dit nieuwsbericht lees je over:

Huidige corona maatregelen

Vergeet niet je handen schoon te maken voordat je komt fitnessen of deelneemt aan een groepsles! Dit is verplicht. We zien dit steeds minder gebeuren en we willen dit via deze weg nogmaals benadrukken. Gebruik hiervoor de desinfecterende gel die klaarstaat op de sta-tafels.

Neem een handdoekje mee.

Voor de groepslessen geldt:

Binnenkomen via de voordeur, groepsles zaal verlaten via de zijdeur. Wil je nog even naar de hal, loop dan via de voordeur weer naar binnen.

Regels open gym

Vanaf 1 september starten we weer met een nieuw rooster. Natuurlijk staat hier de huidige lessen in, maar er zijn ook extra lessen en nieuwe lessen in het rooster te vinden. We hebben besloten om te stoppen met het geven van bodypump. Helaas was de vraag naar deze lessen minimaal en het aanbod best groot. Wij zijn van mening dat voor de leden die regelmatig de bodypump lessen volgden alle andere lessen ook goed aansluiten bij jullie doelen en wensen.

Hierbij alleen een overzicht van de nieuwe lessen:

Outdoor bootcamp duinen Heemskerk

Vanaf 1 september geven we geen avondlessen meer in de duinen van Heemskerk.

Dit omdat het weer steeds vroeger donker wordt. De lessen op zaterdagochtend blijven wel gewoon in het rooster staan. Er is dan een bootcamples voor beginners en voor gevorderden!

Open gym

Je kan hier vrij trainen in de groepsleszaal. Je kan de workout van de dag doen of een warkout die je leuk lijkt uit het rooster. Ook kan je zelf een workout bedenken of iets oefenen waar je beter in wilt worden. Tijdens dit uit kan je gebruik maken van alle faciliteiten in de groepsleszaal.

Team training

Deze training wordt op woensdag gegeven door Huub. Dit is een training voor maximaal 6 personen. Tijdens deze training oefenen je 3 onderdelen van een wedstrijd. Je traint om de beurt met judge. Dit is voor personen die in de toekomst aan wedstrijden mee willen doen en zich daar op willen voorbereiden.

Core flow yoga

Even voorstellen:

‘Mijn naam is Daphne Hartman. Vanaf september zal ik op maandag de Coreflow les bij Personal Gym gaan geven.

Naast mijn baan als docent en zorgcoördinator op een middelbare school, geef ik verschillende yogalessen. Na mijn eerste yoga opleiding: de Critical Alignment Flow, is de oneindige inspirerende wereld van de yoga mij blijven triggeren en heb ik mij verder gespecialiseerd in de Yin, de hot Ashtanga, de Pilates, de Coreflow yoga en de Fascia fit.

Doordat ik jaren allerlei andere sportlessen gegeven heb, weet ik dat het trainen van de spieren in het lichaamscentrum belangrijk zijn voor het juist uitvoeren van de beweging. De Coreflowles is een full body yoga waarbij de nadruk ligt op de core waardoor je een balans creëert tussen je boven- en je onderlichaam. Met de Coreflow activeer je ook je metabolisme omdat je je hele lichaam in beweging brengt. De bewegingen worden uitgevoerd op de adem waardoor je zowel fysiek als mentaal meer ruimte en ontspanning gaat ervaren. Naast het coreflow stuk biedt de les ook houdingen die het lichaam flexibeler maken.

Met mijn lessen en mijn enthousiasme hoop ik te bereiken dat iedereen die de les volgt op zijn eigen manier de combinatie van kracht, ruimte en ontspanning kan ervaren.’

Inschrijven groepsles/fitness

Schrijf je op tijd in voor een groepsles. Als er veel mensen op de wachtlijst staan kunnen wij overwegen lessen toe te voegen.

Kom je fitnessen? Schrijf je dan voor alle uren in. Ook als je op de halve uren komt, schrijf je dan voor 2 uur in.