Fijne kerst en het beste wensen voor 2020

Fijne kerst en het beste wensen voor 2020

Allereerst willen we jullie via deze weg een fijne kerst en het beste wensen voor 2020. Bedankt voor jullie vertrouwen het afgelopen jaar in Personal Gym en we hopen jullie in 2020 weer net zoveel te zien! In deze nieuwsbrief vind je het rooster rondom kerst, geven we informatie over de tweede sportschool en geven we een aantal wijzigingen door voor het lesrooster in 2020.

Rooster rondom kerst

In de kerstvakantie zullen er wat wijzigingen zijn in het rooster. Let op:
24 december: lessen van 18.00, 19.00 en 20.00 uur vervallen 
25 december: geen lessen
26 december: 09.00 uur buddy WOD, 10.00 uur buddy WOD,11.15 uur open gym
31 december lessen van 18.00, 19.00 en 20.00 uur vervallen
1 januari: geen lessen

Tweede sportschool

Een persoonlijk bericht van mij: Velen van jullie hebben het al gehoord..

Zo niet: half december heb ik getekend voor een tweede sportschool! Hier ben ik natuurlijk hartstikke blij mee en ik heb dit ook kunnen realiseren door jullie vertrouwen in Personal Gym en het concept. Personal Gym Heemskerk gaat maart 2020 open en richt zich op fitness en personal training. 

Fitnessen kan onder begeleiding van een coach. Je krijgt een coach toegewezen die samen met jou aan de slag gaat om je doelen te behalen. Of dat nu gaat om afvallen, spieropbouw of herstel; alle doelen kunnen worden behaald. Je traint zelf, maar je coach helpt je met je trainingsschema en voeding. Zie je dit wel zitten en wil je gaan fitnessen in Heemskerk? Neem dan contact met mij op! Volg je alleen groepslessen? Dan verandert er niets.

 Via social media zullen we jullie op de hoogte houden van de verbouwing, de opening en andere informatie. Volg ons dus op Instagram en Facebook! 

Roosterwijziging 2020

Vanaf maandag 6 januari zijn er een aantal wijzigen in het rooster.