De sportscholen mogen weer open!

De sportscholen mogen weer open!

Allereerst zijn we heel blij jullie te kunnen mededelen dat de sportscholen weer open mogen! In deze nieuwsitem volgt alle informatie voor het openen van de sportscholen vanaf 1 juli.

Er is vanuit de overheid een protocol opgesteld waar sportscholen zich aan dienen te houden. Al onze maatregelen zijn opgesteld vanuit dit protocol.

Algemene maatregelen voor fitness en groepslessen:

Roosters in de app

We gaan werken met 3 lesroosters:

Deze roosters zijn te vinden in het lesrooster in de app. Klik op het pijltje voor de verschillende roosters.

Groepslessen

We gaan verschillende groepslessen aanbieden, zowel indoor als outdoor. We starten hiermee op woensdag 1 juli. Het lesrooster is een concept. We zullen aanpassingen doen waar nodig.

Indoor WOD

Er kunnen maximaal 12 leden deelnemen aan een les. De les komt in de agenda op de website. Tijdens de les zullen we vooral gebruiken maken van de rekken, de stangen + schijven en wallballs. De lessen zijn gericht op kracht en techniek. De les wordt gegeven in de groepsles zaal van Personalgym Beverwijk.

Outdoor WOD

Er kunnen maximaal 16 leden deelnemen aan deze les. De les komt niet in de agenda op de website. Tijdens de les zullen we vooral gebruik maken van bodyweight, kb’s en dumbells. De les is gericht op conditie en uithoudingsvermogen. De les wordt gegeven op het veld bij PersonalGym Heemskerk.

Bootcamp duinen Heemskerk

Er zijn geen wijzigingen voor deze lessen. Je kunt ze nog steeds vinden in het lesrooster.

Yoga

Deze les wordt weer binnen gegeven vanaf 1 juli. Je kan de les vinden in het lesrooster.

Fitness

Er is een rooster voor de fitness, inschrijven is verplicht. De tijden kun je vinden in het rooster. Schrijf je in bij je eigen locatie. Is een tijdvak vol en wil je toch trainen? Dan mag je je ook op de andere locatie inschrijven.

Personalgym Heemskerk biedt de mogelijkheid om buiten te trainen. Je kunt dan zelf materiaal van binnen pakken en trainen op het veld achter de sportschool. Het gebruik van een handdoek is verplicht. Neem deze dus mee en leg deze op de apparaten die je tijdens de training gebruikt.

Actie 10 lessenkaart

De actie voor de 10 rittenkaart is geldig t/m 30 juni!

Bestel deze dus snel in de app. De kaarten zijn onbeperkt geldig!

Tot slot

Ik wil jullie nogmaals bedanken voor jullie vertrouwen en steun de afgelopen periode. Langzaam kunnen wij weer voor jullie betekenen zoals we dat graag doen en zien.

Mocht je vragen hebben in het algemeen of over deze nieuwsbrief neem dan contact met mij op via info@personalgymbeverwijk.nl of via het contactformulier.

Groetjes Huub