De sportscholen mogen open blijven!

De sportscholen mogen open blijven!

Goed nieuws! Gelukkig mogen de sportscholen open blijven en kunnen we blijven trainen! Een goede, fitte gezondheid draagt bij in de strijd tegen het virus. Blijf dus goed voor jezelf zorgen en blijf lekker trainen!

Gisterenavond was er een persconferentie met nieuwe maatregelen. In deze nieuwsbrief informeren wij jullie over de maatregelen die van toepassing zijn binnen de sportschool.

Voor binnensporten geldt een maximum van 30 leden per zelfstandige ruimte, mits 1,5 meter afstand tussen de sporters aanwezig is.

Heb je klachten of is iemand met wie je recent contact hebt gehad positief getest? Blijf dan thuis.

Outdoor bootcamp

De outdoor bootcamp kan gezien de huidige maatregelen niet doorgaan. Daarom verplaatsen we met ingang van a.s. zaterdag 17 oktober de buiten bootcamp naar binnen. De les wordt gegeven van 09.00 – 10.00 uur.

Van 08.00 – 09.00 uur is er een open gym en van 10.00 – 11.00 uur een WOD les.

Upgrade groepslessen + fitness daluren

Wil je naast de groepslessen gebruik maken van de fitness? Dan kan. Voor 15,- per maand kun je je abonnement upgraden. Je kunt dan ook zelfstandig onbeperkt fitnessen bij PersonalGym Beverwijk. Het is een daluren abonnement. Dat houdt in dat je kunt fitnessen op het moment dat er geen groepslessen zijn. Voorbeeld: niet op maandag tussen 17.00 – 21.00 uur, dan zijn er ook groepslessen. Reserveren is verplicht in het fitnessrooster. Fitnessbegeleiding is bij deze upgrade niet inbegrepen.

We vragen 50,- borg voor een sleutel. Zo kun je altijd naar binnen!

Bedankt voor jullie support en steun en we hopen dat iedereen gezond blijft!