Corona; gesprek van de dag

Corona; gesprek van de dag

Het zal jullie niet zijn ontgaan: ook bij ons in de sportschool wordt er veel gesproken over het corona virus. Wij zijn voortdurend bezig met jullie gezondheid en we zijn ons er van bewust dat wij een belangrijke rol hierin spelen. Daarom nemen wij onze verantwoordelijkheid. Vanaf morgen zullen wij onze deuren tot 6 april volledig gesloten houden. Geen personal training, geen fitness, geen groepslessen. Wij nemen de gezondheid van onze leden en instructeurs erg serieus en willen geen mogelijkheid tot verspreiding bieden. 

Daarnaast wil ik iedereen op het hart drukken op de adviezen en maatregelen die getroffen worden erg serieus te nemen. Dit virus is niet onschuldig. Iedereen is nodig in de strijd tegen dit virus, ook jij! Van leden van andere sportscholen (die eerder de deuren hebben gesloten) heb ik meerdere berichtjes gekregen of zij bij ons kunnen komen trainen. Dan zijn halve maatregelen geen maatregelen. Zoek dit dus niet op! Als we met z’n allen de strijd aan gaan, kunnen we dit wellicht over een korte tijd achter ons laten. 

Natuurlijk blijven we trainingen aanbieden. We zullen iedere dag 3 home-workouts online zetten. Deze zullen 12 tot 30 minuten duren. Daarnaast plaatsen we ook een Youtube video. Indien je meer mobiliteit in je lichaam kunt gebruiken raden we je aan deze te doen. 

Nogmaals, neem je verantwoordelijkheid en wees een voorbeeld. Vermijd grote groepen. Laten we dit met elkaar doen, hoe moeilijk we het ook vinden. Ik hoop op jullie begrip.