Nieuws

Nieuws overzicht

Het laatste nieuws omtrent wat er speelt bij onze sportschool.

Wijzigingen openingstijden en lessen

Na de persconferentie van gisterenavond zijn we weer genoodzaakt een aantal wijzigingen omtrent openingtijden en lessen door te voeren.

Schrijf je in via de app!

Dit jaar zijn er nog geen besmettingen overgedragen bij PersonalGym en dat willen we heel graag zo houden! Daarom jullie aandacht voor het volgende.

Bruiloft, Yoga en afscheid Eva

Allereerst hopen we dat jullie allemaal genoten hebben van een mooie zomer! We hebben zin om in september weer met ons volledige rooster aan de slag te gaan!

Groepslessen binnen!

Yes! We mogen weer! Vanaf 5 juni worden alle lessen, met uitzondering van de outdoor bootcamp in de duinen, weer binnen gegeven.

We mogen weer open!

Zojuist is uitgelekt dat we onze deuren eindelijk weer vanaf woensdag 19 mei mogen openen! We hebben er zo naar uitgekeken en we hebben zin om weer aan de slag te gaan!

Uitkijken naar de heropening van de sportscholen

Een klein beetje hoop hebben we gekregen tijdens de afgelopen persconferenties: het land gaat, als het goed is, steeds een beetje meer open.

Licht aan het einde van de tunnel

Er is licht aan het einde van de tunnel, eindelijk kunnen we steeds een beetje meer! Na aanleiding van de afgelopen persconferentie kunnen we met ingang van 17 maart eindelijk weer wat groepslessen gaan geven.

Laat ons je helpen!

We hadden er zo op gehoopt: open in maart. Helaas hebben we tijdens de persconferentie van 23 februari te horen gekregen dat dit nog niet mogelijk is. Wij zijn echt heel erg teleurgesteld en vinden het heel triest dat dit nog niet mag. Juist omdat sporten zó belangrijk voor je is!

Personal Gym komt bij je thuis

Ik wil graag beginnen met mooi nieuws! Op 13 januari 2021 zijn wij de trotse ouders geworden van onze dochter: Jenoa Lynn de Vreede. Alles gaat goed!