Leonie

Je kent het wel die foto van jezelf op het strand, waarbij je achteraf spijt hebt dat je een bikini aan had. Ik omschreef mezelf bij het zien van die foto als een aangespoelde walrus. Ik begon dus met de bekende Shakespeare en ja ik viel af, maar uiteindelijk miste ik normaal eten. December kwam en al het gewicht zat er met twee weken weer aan. Dus dan maar een goed voornemen voor het nieuwe jaar: 15 tot 20 kilo afvallen, maar hoe? Ik wist dat ik moest gaan sporten en gezonder moest gaan eten, maar belangrijker nog ik moest mijn levensstijl aan gaan passen. Het was me duidelijk dat ik hierbij hulp nodig had, want als alleenstaande moeder heb je naast een drukke baan en 2 kinderen al snel een excuus paraat om toch maar niet te gaan sporten.

Ik besloot dat ik een stok achter de deur nodig had en die vond ik bij Personal Gym. Ik melde me aan en had een kennismakingsgesprek met Donya, een Personal trainer die ook kon helpen met voedingsadviezen. En ja, af en toe een glaasje wijn of iets bij de borrel dat kon nog steeds.

Ik ben nu drie maanden twee keer in de week aan het sporten en ja ik ben al 6 kilo kwijt terwijl nog steeds geniet van lekker eten. Maar… dankzij Donya doe ik alles nu met mate. Ik ga iedere keer met een goed gevoel weg uit de sportschool en ben de spierpijn gaan waarderen. Dat is immers het bewijs dat er nog steeds meer in zit en dat ik goed bezig ben. Ik eet duidelijk gezonder maar heb echt nog wel een terugval af en toe maar ik kom niet aan. Ik pas weer in bepaalde kleding en ik hoop in de zomer weer in mijn favoriete rok te passen.

Bij Personal gym hangt een ongedwongen sfeer en ook de andere Personal trainers kennen je. Het is een sportschool waar zowel beginners als ervaren sporters terecht kunnen, voor man en vrouw, voor jong en oud.
Het was een enorme stap om te beginnen maar het is eenvoudig om vol te houden dankzij de Personal trainers en in mijn geval Donya.

 • Locatie

  Haarlem

 • Personal trainer

  Donya Eftegari

 • Focuspunten

  Afvallen
  Levensstijl aanpassingen
  Gezonder eten