In verband met de corona maatregelen hebben we buiten fitness gecreëerd. Ook hebben we verschillende lessen op het rooster staan zoals, outdoor bootcamp, WOD en yoga.

Fitness concept

PersonalGym.nl Na het geven van Personal Training, bootcamp-/groepslessen op externe locatie, heeft Huub in 2017 zijn eigen sportschool aan de Wijkerbaan geopend om zijn visie werkelijkheid te laten worden. Personal Gym Beverwijk richt zich vooral op groepslessen. Vanaf maart 2020 kan hij de tweede locatie openen: Personalgym Heemskerk. PersonalGym Heemskerk is een nieuwe, exclusieve sportschool die zich richt op fitness en personal training.

Wij werken met de nieuwste apparaten en technieken. Alles tot in de puntjes verzorgd! Bij PersonalGym Heemskerk zul je gegarandeerd fitnessen met succes. Het succes achter dit succes? Jij krijgt namelijk de begeleiding en coaching die je nodig hebt om je doelen te behalen. JOUW EIGEN PERSOONLIJKE COACH!

Wilt u alvast een impressie van ons nieuwe pand, speel de video af door op de volgende afbeelding te klikken.

PersonalGym
Video afspelen
Gewichten

Coaching systeem

Bij PersonalGym Heemskerk kun je zelf fitnessen. Fitnessen heeft pas effect als je de juiste oefeningen uitvoert, de juiste aantal herhalingen maakt en in een juiste volgorde traint. En natuurlijk heeft een ieder zijn eigen redenen om te fitnessen. Maar: iedereen wilt zijn/haar doelen behalen!

Om dit goed te kunnen doen wordt je begeleid door een coach. Jij krijgt je persoonlijke coach toegewezen! Welke coach dit wordt is afhankelijk van je doelen die je wilt behalen. Iedere coach heeft zijn eigen kwaliteiten en is gespecialiseerd in bepaalde doelen. “Jouw doelen halen is ons doel!”

Voordelen van PersonalGym Heemskerk voor jou:

Onze coaches

Iedere coach heeft zijn eigen kwaliteiten en kennis. Ben jij zwanger, net bevallen en wil je fitnessen om terug in shape te komen? Dan heb je een andere coach nodig dan wanneer je doel is om spieropbouw te kweken. Of wil je het roer helemaal omgooien en weet je niet waar je moet beginnen? Onze coaches staan voor jou klaar! Voor ieder doel is er een coach!

Wij kunnen jou overal bij helpen. PersonalGym Heemskerk staat voor een persoonlijk, op maat gemaakt programma.

Intake aanvragen

Ben je geïnteresseerd in PersonalGym Heemskerk en wil je jou doelen gaan behalen? Neem dan direct contact met ons op en we plannen zo snel mogelijk een intake in.

  * velden zijn verplicht.

  Laatste nieuws

  Het laatste nieuws vanuit ons nieuwsoverzicht.

  Crossfit open 13.1

  AMRAP in 17 minutes 40 Burpees 30 Snatches 34/20 kg 30 Burpees 30 Snatches 61/34 kg 20 Burpees…

  Crossfit open 13.2

  AMRAP in 10 minutes 5 Shoulder-to-Overheads 52/34 kg 10 Deadlifts 52/34 kg 15 Box Jumps 60/50 cm

  Crossfit open 13.3

  AMRAP in 12 minutes 150 Wall Balls 9/6 kg 90 Double-Unders 30 Muscle-Ups

  Instagram Feed

  Volg PersonalGym op Instagram en blijf altijd up-to-date.