Personal training Heerhugowaard

Personal Trainer Heerhugowaard

Behaal je sportdoelen en nieuwe ambities met de Personal trainer in Heerhugowaard.

Onze pakketten

Try out pakket: personal training

Ben je nieuwsgierig naar wat personal training voor je kan doen en wil je je voedingspatroon verbeteren? Wij bieden een try out pakket aan. Wellicht kun jij dit pakket vergoed krijgen van je zorgverzekeraar. Het try out pakket bestaat uit:

Let op; Doe navraag bij je zorgverzekeraar om te kijken wat jij vergoed krijgt.

Kosten: 150,-

Het startpakket

Het startpakket geeft je een goed beeld over de inhoud van personal training. Het bestaat uit 8 lessen personal training, inclusief voedingsbegeleiding. Om een goed resultaat te behalen en direct je levensstijl te veranderen zijn deze acht lessen vier weken geldig. Er zal dus minimaal twee keer per week gesport moeten worden. Het startpakket kan eenmalig worden afgesloten. 

Kosten: 475,-

Het resultaatpakket

Het resultaatpakket bestaat uit 16 lessen Personal Training. Met dit pakket krijg je voedingsadvies op maat en word je hier in persoonlijk begeleid. Het behalen van jouw doelen staat voorop. Dit pakket richt zich echter niet alleen op training, maar op een algehele levensstijlverandering.

Kosten: 925,-

Blijvend resultaatpakket

Wil je een lange periode personal training omdat je hebt gemerkt dat het een positieve investering is voor jouw leven? Dan is dit pakket iets voor jou! Het blijvend resultaatpakket bestaat uit 30 lessen Personal Training. In dit pakket is de prijs per les in verhouding iets goedkoper, omdat we samen een vaste blijvende basis aan gaan. Je krijgt alles wat in de bovenstaande pakketen is beschreven en je wordt gecoacht door iemand die je blijvend scherp houdt om gezond te leven.

Kosten: 1650,-

Let op; Dit zijn de richtprijzen. Prijzen kunnen verschillen per trainer. 

Personal Training Heerhugowaard

Op zoek naar een personal trainer in Heerhugowaard?

Op zoek naar een personal trainer in Heerhugowaard? Zet nieuwe sportdoelen en bepaal je ambities met een personal trainer bij PersonalGym. Behaal nieuwe records, streef naar je ideale gewicht of boost je conditie met onze professionele begeleiding. PersonalGym is meer dan een sportschool; het is een plek waar succes en individuele aandacht hand in hand gaan.

Doe een lidmaatschapstest, en bekijk welke persoonlijke training in Heerhugowaard bij jou past.

Maak kennis met onze personal training in Heerhugowaard

Bij PersonalGym in Heerhugowaard stap je in een wereld van exclusieve fitness. Onze benadering is simpel: persoonlijke aandacht leidt tot betere resultaten. Of je nu een beginner bent of een ervaren sporter, onze personal trainers in Heerhugowaard staan klaar om je te begeleiden naar jouw doelen.

PersonalGym motiveert jou om te sporten

Bij PersonalGym in Heerhugowaard is sportplezier een garantie. Onze personal trainers zijn niet alleen jouw coaches, maar ook jouw motivators. Ze zorgen voor een uitdagende, maar ook plezierige training, waarbij je lach net zo belangrijk is als je prestatie. Bovendien creëren ze een ondersteunende en positieve omgeving die je inspireert om elke keer weer je grenzen te verleggen en je persoonlijke doelen te overtreffen.

Gegarandeerd sportplezier bij PersonalGym

Bij PersonalGym in Heerhugowaard staat jouw plezier voorop. Wij geloven dat fitness niet alleen over resultaten gaat, maar ook over de ervaring en het plezier tijdens het sporten. Onze personal trainers zijn meesters in het creëren van een stimulerende en plezierige trainingsomgeving, waardoor elke sessie niet alleen effectief, maar ook leuk is.

Gratis proefles: ervaar het zelf

Ervaar onze professionele begeleiding zelf tijdens een gratis proefles bij PersonalGym in Heerhugowaard. Ontdek onze unieke aanpak en zie hoe onze trainers jouw fitnessdoelen bereiken. Voel de unieke sfeer en begrijp waarom onze leden zo enthousiast zijn over hun training bij ons.

Toplocatie en luxe faciliteiten

Onze sportschool in Heerhugowaard is gevestigd op een A-locatie, gemakkelijk bereikbaar en omgeven door inspirerende faciliteiten. De luxe en comfortabele omgeving van onze gym is ontworpen om je te motiveren en te ondersteunen in je fitnessreis. Van de nieuwste apparatuur tot ruime trainingsgebieden, bij PersonalGym in Heerhugowaard vind je alles wat je nodig hebt voor een optimale trainingservaring.

De personal coach die meer is dan alleen je trainer

Bij PersonalGym in Heerhugowaard is jouw personal trainer meer dan een instructeur; hij of zij is jouw partner in fitness. We matchen je met een trainer die jouw doelen niet alleen begrijpt, maar ook de kennis en vaardigheden heeft om je daar te brengen.

Onze personal training in Heerhugowaard is meer dan alleen oefeningen en routines. Met op maat gemaakte trainingsplannen, die elke 8-12 weken vernieuwd worden, blijf je zowel fysiek als mentaal in beweging.

De voordelen van een personal trainer in Heerhugowaard

  • Deskundige begeleiding: jouw persoonlijke doelen zijn onze leidraad. Werk samen met een trainer die gespecialiseerd is in jouw unieke fitnessdoelen.
  • Voortdurende motivatie: wij houden je verantwoordelijk en gemotiveerd. Onze steeds vernieuwende trainingsplannen houden je betrokken en enthousiast.
  • Persoonlijke aandacht: bij PersonalGym Heerhugowaard ben je meer dan een klant. Je bent een deel van onze gemeenschap, waar elke trainer jouw persoonlijke verhaal kent en respecteert.

Start vandaag nog met het schrijven van jouw fitnessverhaal bij PersonalGym in Heerhugowaard, waar jouw sportdoelen onze passie zijn.

Op zoek naar meer informatie?

Ben je geïnteresseerd in PersonalGym en wil je jou doelen gaan behalen? Neem dan direct contact met ons op en we plannen zo snel mogelijk een intake in. Je kunt contact met ons opnemen via het contact formulier of direct een intake aanvragen.