Sportschool Heerhugowaard

Over onze sportschool in Heerhugowaard

De gym in Heerhugowaard die in Maart geopend wordt, is de 5de vestiging van PersonalGym. Een unieke locatie voor fitness en personal training omdat, persoonlijke aandacht en begeleiding centraal staan. Geen massale sportschool maar, rust en ruimte om onder de beste omstandigheden aan jouw doelen te werken met je eigen coach.

Bij PersonalGym werk je aan jouw gezondheid en fitheid in alle rust. PersonalGym biedt jou een ervaren persoonlijke coach, een persoonlijk ontwikkelingsplan, een passend voedingsschema en een nieuw trainingsschema om de tien weken. Al onze services worden op jou persoonlijk afgestemd, daarom heten wij ook PersonalGym.

Voordelen van PersonalGym

Wat maakt PersonalGym uniek

PersonalGym onderscheidt zich door de persoonlijke aandacht voor leden. PersonalGym heeft gediplomeerde personal trainers. De trainers beschikken allemaal over specifieke expertise in hun vakgebied en kunnen zo optimale begeleiding bieden bij het behalen van jouw doelen. PersonalGym Heerhugowaard heeft ruimte voor een maximum aantal leden, door het niet te druk te maken kunnen wij onze missie nastreven: een persoonlijk trainingsschema en begeleiding van een persoonlijke coach. Jouw doel is ons doel!

Vrijblijvend contact opnemen

Ben je enthousiast over PersonalGym? Of heb je net dat duwtje in de rug nodig om naar de sportschool te gaan? Plan dan een kennismakingsgesprek en de eerste stap is al gezet! Kom langs, al je vragen worden beantwoord en proef direct de sfeer. Onze coaches en personal trainers in Heerhugowaard staan voor je klaar.

Wat biedt onze sportschool in Heerhugowaard aan?

Bij PersonalGym Heerhugowaard staat persoonlijke begeleiding centraal. Onze gekwalificeerde personal trainers in Heerhugowaard zijn er om je te ondersteunen met op maat gemaakte trainings- en voedingsplannen, allemaal gericht op het behalen van jouw specifieke doelen.

Het belang van maatwerk

Voor de één werkt een trainingsschema anders dan voor de ander. Daarom zetten wij bij PersonalGym Heerhugowaard in op individueel afgestemde trainings- en voedingsprogramma’s. Jouw fysieke gesteldheid en ambities zijn de basis voor elk plan dat we opstellen. Elk lichaam reageert namelijk anders op verschillende trainingen.

De juiste trainer voor jou

Alle trainers van PersonalGym hebben een eigen specialisme. Daarom koppelen we je aan een trainer die gespecialiseerd is in het behalen van jouw persoonlijke doelen, of dat nu spieropbouw, gewichtsverlies of revalidatie na een blessure is. Met een trainer die jouw doelen begrijpt en hier veel kennis van heeft, werk je efficiënt naar jouw doelen en haal je het maximale uit jezelf.

Individuele focus

Wat echt telt, is jouw gezondheid. Met personal training in Heerhugowaard bij PersonalGym werken we samen toe naar jouw doelen. We zetten in op doelgerichte feedback en extra motivatie tijdens je workouts. Met deze vorm van fitness in Heerhugowaard verhoog je de effectiviteit van je trainingen om zo sneller en efficiënter resultaten te behalen. Onze trainers zijn altijd betrokken en staan klaar om je die extra boost te geven bij het behalen van jouw doelen.

In-huis fysiotherapie

Binnen onze faciliteiten in Heerhugowaard is ook een fysiotherapeut aanwezig. Mocht je last hebben van een blessure of ongemak ervaren tijdens je trainingen, dan is professionele hulp direct beschikbaar. Een extra voordeel als je bij ons traint!

Kom je snel langs voor een rondleiding in onze sportschool?