Personal training

Personal Trainer Heemskerk

Jouw doelen halen is ons doel! Personal training helpt je daarbij. Je wordt volledig begeleid op het gebied van sport, voeding en mentale gezondheid. Alle doelen kunnen worden behaald, als je er maar met 100 % voor gaat!

Onze pakketten

Try out pakket: personal training

Ben je nieuwsgierig naar wat personal training voor je kan doen en wil je je voedingspatroon verbeteren? Wij bieden een try out pakket aan. Wellicht kun jij dit pakket vergoed krijgen van je zorgverzekeraar. Het try out pakket bestaat uit:

Let op; Doe navraag bij je zorgverzekeraar om te kijken wat jij vergoed krijgt.

Kosten: 150,-

Het startpakket

Het startpakket geeft je een goed beeld over de inhoud van personal training. Het bestaat uit 8 lessen personal training, inclusief voedingsbegeleiding. Om een goed resultaat te behalen en direct je levensstijl te veranderen zijn deze acht lessen vier weken geldig. Er zal dus minimaal twee keer per week gesport moeten worden. Het startpakket kan eenmalig worden afgesloten. 

Kosten: 475,-

Het resultaatpakket

Het resultaatpakket bestaat uit 16 lessen Personal Training. Met dit pakket krijg je voedingsadvies op maat en word je hier in persoonlijk begeleid. Het behalen van jouw doelen staat voorop. Dit pakket richt zich echter niet alleen op training, maar op een algehele levensstijlverandering.

Kosten: 925,-

Blijvend resultaatpakket

Wil je een lange periode personal training omdat je hebt gemerkt dat het een positieve investering is voor jouw leven? Dan is dit pakket iets voor jou! Het blijvend resultaatpakket bestaat uit 30 lessen Personal Training. In dit pakket is de prijs per les in verhouding iets goedkoper, omdat we samen een vaste blijvende basis aan gaan. Je krijgt alles wat in de bovenstaande pakketen is beschreven en je wordt gecoacht door iemand die je blijvend scherp houdt om gezond te leven.

Kosten: 1650,-

Let op; Dit zijn de richtprijzen. Prijzen kunnen verschillen per trainer. 

Personal trainer Heemskerk

Jouw persoonlijke sportieve ambities waarmaken doe je met een personal trainer in Heemskerk bij PersonalGym. Zeg vaarwel tegen die extra kilo’s, boost je spiermassa of til je conditie naar een hoger niveau met onze deskundige personal trainers. Bij PersonalGym stap je niet simpelweg een fitnessruimte binnen; je kiest voor succes door middel van individuele begeleiding. 

 

Verken welke persoonlijke training in Heemskerk het beste bij jou aansluit en probeer onze vrijblijvende lidmaatschapstest. 

Ontmoet onze personal training in Heemskerk

Een fitnessconcept met een exclusieve twist. Bij PersonalGym zijn we overtuigd van de kracht van persoonlijke begeleiding. Fitness wordt pas echt effectief wanneer oefeningen correct en doelgericht worden uitgevoerd. Daarom wordt je bij PersonalGym ondersteund door professionele coaches die jou de stimulans bieden om je doelen te realiseren. 

 

Bij Personal Gym in Heemskerk krijg je een flinke portie sportplezier terug.  

  • Gratis proefles. 
  • Ervaar professionele begeleiding  
  • A-locatie en luxe accommodatie 

Sporten met plezier

Iedereen kan een sportfan worden. Ons geheime ingrediënt? Uitdagend sporten met een persoonlijke touch. Naast dat onze personal trainers in Heemskerk je aansporen om alles te geven, is er tijdens de begeleiding altijd plaats voor een gezellig praatje. Onze persoonlijke coaching is laagdrempelig en hartelijk, wat niet alleen zorgt voor uitstekende motivatie, maar ook dat jij met extra enthousiasme naar de sportschool komt. 

Ontdek de kracht van persoonlijke begeleiding bij PersonalGym Heemskerk

Ontgrendel je volledige potentieel en transformeer je fitnessreis met de ongeëvenaarde ondersteuning van onze personal trainers in Heemskerk. Bij PersonalGym, draait alles om jou – jouw doelen, jouw kracht, en jouw voortdurende evolutie.

 

Duik dieper in een op maat gemaakte trainingservaring, waarbij elk schema zorgvuldig is ontworpen om je voortdurend uit te dagen en te inspireren. Elke 8-12 weken verwelkomen we je met een vernieuwd, dynamisch trainingsschema, zodat je niet alleen fysiek, maar ook mentaal in beweging blijft. Met een scherpe focus op techniek en prestatie, begeleiden we je naar resultaten die je zelfs niet voor mogelijk hield.

Een coach die verder gaat dan alleen training

Bij PersonalGym is jouw personal trainer meer dan alleen een coach; hij of zij wordt een vertrouwde bondgenoot in jouw fitnessreis. Wij zorgen ervoor dat je altijd wordt gekoppeld aan een trainer die niet alleen jouw doelen begrijpt, maar ook de expertise heeft om je daar te brengen. Het gaat niet alleen om het toewijzen van een trainer; het gaat erom de juiste match te vinden die resoneert met jouw unieke behoeften en ambities.

Waarom Kiezen voor PersonalGym Heemskerk?

  • Deskundige Begeleiding: Jouw doelen vormen de kern van onze aanpak. Je werkt samen met een trainer die de juiste ervaring en expertise heeft om jouw unieke doelen te realiseren.

  • Voortdurende Motivatie: Wij houden je niet alleen verantwoordelijk, maar ook gemotiveerd. Met regelmatig bijgewerkte trainingsschema’s blijf je geëngageerd en geïnspireerd op je fitnessreis.

  • Persoonlijke Aandacht: Bij PersonalGym ben je geen nummer. Je bouwt een relatie op met je trainer, die volledig op de hoogte is van jouw persoonlijke situatie en behoeften.

Begin vandaag nog met het herschrijven van jouw fitnessverhaal met een personal trainer van PersonalGym in Heemskerk, waar jouw transformatie onze grootste inspiratie is.

Op zoek naar meer informatie?

Ben je geïnteresseerd in PersonalGym en wil je jou doelen gaan behalen? Neem dan direct contact met ons op en we plannen zo snel mogelijk een intake in. Je kunt contact met ons opnemen via het contact formulier of direct een intake aanvragen.