Personal training

Personal Training

Jouw doelen halen is ons doel! Personal training helpt je daarbij. Je wordt volledig begeleid op het gebied van sport, voeding en mentale gezondheid. Alle doelen kunnen worden behaald, als je er maar met 100 % voor gaat!

Onze pakketten

Try out pakket: personal training

Ben je nieuwsgierig naar wat personal training voor je kan doen en wil je je voedingspatroon verbeteren? Wij bieden een try out pakket aan. Wellicht kun jij dit pakket vergoed krijgen van je zorgverzekeraar. Het try out pakket bestaat uit:

Let op; Doe navraag bij je zorgverzekeraar om te kijken wat jij vergoed krijgt.

Kosten: 150,-

Het startpakket

Het startpakket geeft je een goed beeld over de inhoud van personal training. Het bestaat uit 8 lessen personal training, inclusief voedingsbegeleiding. Om een goed resultaat te behalen en direct je levensstijl te veranderen zijn deze acht lessen vier weken geldig. Er zal dus minimaal twee keer per week gesport moeten worden. Het startpakket kan eenmalig worden afgesloten. 

Kosten: 475,-

Het resultaatpakket

Het resultaatpakket bestaat uit 16 lessen Personal Training. Met dit pakket krijg je voedingsadvies op maat en word je hier in persoonlijk begeleid. Het behalen van jouw doelen staat voorop. Dit pakket richt zich echter niet alleen op training, maar op een algehele levensstijlverandering.

Kosten: 925,-

Blijvend resultaatpakket

Wil je een lange periode personal training omdat je hebt gemerkt dat het een positieve investering is voor jouw leven? Dan is dit pakket iets voor jou! Het blijvend resultaatpakket bestaat uit 30 lessen Personal Training. In dit pakket is de prijs per les in verhouding iets goedkoper, omdat we samen een vaste blijvende basis aan gaan. Je krijgt alles wat in de bovenstaande pakketen is beschreven en je wordt gecoacht door iemand die je blijvend scherp houdt om gezond te leven.

Kosten: 1650,-

Let op; Dit zijn de richtprijzen. Prijzen kunnen verschillen per trainer. 

Op zoek naar meer informatie?

Ben je geïnteresseerd in PersonalGym en wil je jou doelen gaan behalen? Neem dan direct contact met ons op en we plannen zo snel mogelijk een intake in. Je kunt contact met ons opnemen via het contact formulier of direct een intake aanvragen.