Sportschool Heemskerk

In maart 2020 opende Huub de Vreede zijn tweede locatie: Personal Gym Heemskerk. Deze fitness in Heemskerk is een nieuwe, exclusieve sportschool die zich richt op fitness en personal training.

Over sportschool Heemskerk

Na het geven van personal training en bootcamp- en groepslessen op externe locatie heeft Huub in 2017 zijn eigen sportschool aan de Wijkerbaan geopend om zijn visie werkelijkheid te laten worden. In onze sportschool in Heemskerk staat persoonlijke aandacht en begeleiding centraal. Ben je klaar om jouw doelen op een enthousiaste en vooral sportieve manier werkelijkheid te laten worden? Dan heten wij je graag welkom bij PersonalGym in Heemskerk.

Jouw eigen persoonlijke coach

Onze sportschool in Heemskerk heet niet voor niets PersonalGym. Alles draait om een unieke persoonlijke begeleiding. Bij PersonalGym Heemskerk zul je gegarandeerd fitnessen met succes. Het succes achter dit succes? Jij krijgt de begeleiding en coaching die je nodig hebt om je doelen te behalen. Jouw persoonlijke coach!

Onze trainers zorgen altijd voor uitzonderlijke persoonlijke aandacht tijdens het sporten. Wij geloven niet in massa-sportscholen. Persoonlijke aandacht vergroot simpelweg de effectiviteit van jouw trainingen. Zo krijg je de techniek perfect onder de knie en word je gedreven om het uiterste uit jezelf te halen. Dat ga je terugzien in het resultaat.

Fitness met succes

Bij PersonalGym Heemskerk kun je zelf fitnessen. Wij werken met de nieuwste apparaten en technieken. Alles in onze fitness is tot in de puntjes verzorgd. Dit straalt rust uit en zorgt ervoor dat jij je volledig op jouw doelen en trainingen kunt focussen.

Fitnessen heeft pas effect als je de juiste oefeningen uitvoert, de juiste aantal herhalingen maakt en in een juiste volgorde traint. En natuurlijk heeft een ieder zijn eigen redenen om te fitnessen. Maar: iedereen wilt zijn/haar doelen behalen!

Daarom kijken wij bij PersonalGym graag met je mee. Je hebt alle ruimte om zelf aan de slag te gaan, maar: we zien graag dat je het goed doet.

Waarom sporten bij PersonalGym in Heemskerk

Voeding- en trainingsschema bij Sportschool Heemskerk

Iedereen sport met een eigen persoonlijke reden. Geen lichaam is hetzelfde. Er bestaat daarom geen heilige graal tijdens het sporten. Bij onze sportschool in Heemkerk vormen we jouw doelen en wensen om tot een uniek voedings- en trainingsschema. We kijken precies naar wat jij nodig hebt.

 

Ontwikkeling staat niet stil. Daarom kun je niet maanden met hetzelfde schema blijven trainen. Kies je voor PersonalGym, dan kijken we om de 8-12 weken naar een nieuw trainingsschema.

Jouw doel bepaalt de trainer

Afvallen, spiermassa opbouwen of juist je conditie verbeteren? Welk doel je ook hebt, bij PersonalGym passen we jouw trainer aan op basis van je doelen. Iedere trainer heeft andere kwaliteiten en is gespecialiseerd in bepaalde doelen. Daarom wijzen we je pas een coach toe als we weten wat jouw doelen zijn. Zo word je optimaal begeleid in het halen van jouw resultaat.

Voordelen van PersonalGym

Kies je voor PersonalGym, dan kies je voor:

  • Iedere 8-12 weken een nieuw trainingsschema
  • Persoonlijk voedingsschema
  • Coach gespecialiseerd in jouw doelen
  • Vast aanspreekpunt
  • Enthousiaste en toegankelijke fitness in Heemskerk

Toegankelijke sportschool Heemskerk

Bij PersonalGym hechten we veel waarde aan een toegankelijke sfeer. Van beginner tot ervaren sporter: we vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Naast ons uitgebreide aanbod in fitnessapparatuur zorgen we daarom voor een unieke en persoonlijke benadering.

Op zoek naar meer informatie?

Ben je geïnteresseerd in PersonalGym en wil je jouw doelen gaan behalen? Neem dan direct contact met ons op en we plannen zo snel mogelijk een intake in. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of direct een intake aanvragen. Zo kunnen we snel kennismaken en ontdek je of onze sportschool in Heemskerk de perfecte (en sportieve) match voor jou is.