PersonalGym Heemskerk

In maart 2020 opent Huub de Vreede zijn tweede locatie: Personal Gym Heemskerk. Personal Gym Heemskerk is een nieuwe, exclusieve sportschool die zich richt op fitness en personal training.

Over
Na het geven van Personal Training, bootcamp-/groepslessen op externe locatie, heeft Huub in 2017 zijn eigen sportschool aan de Wijkerbaan geopend om zijn visie werkelijkheid te laten worden. Personal Gym Beverwijk richt zich vooral op groepslessen. In maart 2020 opent Huub de Vreede zijn tweede locatie: Personal Gym Heemskerk. Personal Gym Heemskerk is een nieuwe, exclusieve sportschool die zich richt op fitness en personal training.
Wij werken met de nieuwste apparaten en technieken. Alles tot in de puntjes verzorgd! Bij PersonalGym Heemskerk zul je gegarandeerd fitnessen met succes. Het succes achter dit succes? Jij krijgt namelijk de begeleiding en coaching die je nodig hebt om je doelen te behalen. JOUW EIGEN PERSOONLIJKE COACH!

Bij PersonalGym Heemskerk kun je zelf fitnessen. Fitnessen heeft pas effect als je de juiste oefeningen uitvoert, de juiste aantal herhalingen maakt en in een juiste volgorde traint. En natuurlijk heeft een ieder zijn eigen redenen om te fitnessen. Maar: iedereen wilt zijn/haar doelen behalen!

Op zoek naar meer informatie?

Ben je geïnteresseerd in PersonalGym en wil je jouw doelen gaan behalen? Neem dan direct contact met ons op en we plannen zo snel mogelijk een intake in. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of direct een intake aanvragen.