Personal training

Personal Training

Jouw doelen halen is ons doel! Personal training helpt je daarbij. Je wordt volledig begeleid op het gebied van sport, voeding en mentale gezondheid. Alle doelen kunnen worden behaald, als je er maar met 100 % voor gaat!

Onze pakketten

Gratis proefles

Ben je nieuwsgierig naar wat personal training voor je kan doen en wil je je voedingspatroon verbeteren? 

Wij bieden een gratis proefles aan.

Kosten: 0,-

10 trainingen

Het startpakket geeft je een goed beeld over de inhoud van personal training. Het bestaat uit 10 lessen personal training, inclusief voedingsbegeleiding. Om een goed resultaat te behalen en direct je levensstijl te veranderen zijn deze acht lessen vier weken geldig. Er zal dus minimaal twee keer per week gesport moeten worden. Het startpakket kan eenmalig worden afgesloten.
KOSTEN: 600,- EXCL. 9% BTW

20 trainingen

Het resultaatpakket bestaat uit 20 lessen Personal Training. Met dit pakket krijg je voedingsadvies op maat en word je hier in persoonlijk begeleid. Het behalen van jouw doelen staat voorop. Dit pakket richt zich echter niet alleen op training, maar op een algehele levensstijlverandering.

KOSTEN: 1100,- EXCL. 9% BTW

Let op; Dit zijn de richtprijzen. Prijzen kunnen verschillen per trainer. 

Op zoek naar meer informatie?

Ben je geïnteresseerd in PersonalGym en wil je jou doelen gaan behalen? Neem dan direct contact met ons op en we plannen zo snel mogelijk een intake in. Je kunt contact met ons opnemen via het contact formulier of direct een intake aanvragen.