Personal training

Personal trainer Haarlem

Jouw doelen halen is ons doel! Personal training helpt je daarbij. Je wordt in Haarlem volledig begeleid op het gebied van sport, voeding en mentale gezondheid. Alle doelen kunnen worden behaald, als je er maar met 100% voor gaat!

Onze pakketten

Gratis proefles

Ben je nieuwsgierig naar wat personal training voor je kan doen en wil je je voedingspatroon verbeteren? 

Wij bieden een gratis proefles aan.

Kosten: 0,-

10 trainingen

Het startpakket geeft je een goed beeld over de inhoud van personal training. Het bestaat uit 10 lessen personal training, inclusief voedingsbegeleiding. Om een goed resultaat te behalen en direct je levensstijl te veranderen zijn deze acht lessen vier weken geldig. Er zal dus minimaal twee keer per week gesport moeten worden. Het startpakket kan eenmalig worden afgesloten.
KOSTEN: 600,-

20 trainingen

Het resultaatpakket bestaat uit 20 lessen Personal Training. Met dit pakket krijg je voedingsadvies op maat en word je hier in persoonlijk begeleid. Het behalen van jouw doelen staat voorop. Dit pakket richt zich echter niet alleen op training, maar op een algehele levensstijlverandering.

KOSTEN: 1100,- 

Let op; Dit zijn de richtprijzen. Prijzen kunnen verschillen per trainer. 

Personal trainer Haarlem

Jezelf thuis voelen in de Gym? PersonalGym zorgt ervoor dat jij een thuisgevoel hebt tijdens het sporten. Een personal trainer is essentieel voor snelle en effectieve fitnessresultaten. Met persoonlijke begeleiding, aangepaste workouts en motivatie helpt een trainer je om je doelen te bereiken zonder tijd te verspillen aan inefficiënte oefeningen. De correcte techniek en voedingsadviezen dragen bij aan jouw succes. Kortom, een personal trainer is de sleutel tot een gezonder, fitter leven. Dit kan allemaal in Haarlem bij PersonalGym.

Ontdek zelf welke persoonlijke training in Haarlem bij jou past en doe onze vrijblijvende lidmaatschapstest.  

Onze personal training in Haarlem

Maak bij PersonalGym Haarlem kennis met onze deskundige personal trainer en de voordelen van persoonlijke fitnessbegeleiding. Stel samen met onze professionals je fitnessdoelen op en zij helpen jou je doelen te bereiken. Bij PersonalGym word je begeleid om de juiste oefeningen op de juiste manier uit te voeren, voor het juiste en snelste effect op jouw lichaam.

Bij een Personal Gym in Haarlem krijg je een flinke dosis sportplezier:

Ons geheime recept

Vind je sporten niet sociaal genoeg? Geen zorgen! Bij PersonalGym is er een goede dosis aan gezellig bij de trainers te vinden. De trainers motiveren om alles uit jezelf te halen, maar er is ook zeker tijd voor gezelligheid. Onze trainers zijn toegankelijk en staan open voor een praatje. De sportschool zorgt dus niet alleen voor jouw fitte lichaam, maar ook voor jouw plezier momentje van de dag.

Personal coach Haarlem: haal alles uit jezelf

Kies voor uitdaging met de personal training in Haarlem. Met een personal coach train je efficiënt, in een korte tijd train je wat nodig is. Samen stellen wij een trainingsschema op, die gevarieerd is en bij jou past. Je gaat het uiterste uit jezelf halen met onze personal trainer. Iedere 8-12 weken krijg je een nieuw trainingsschema. Doordat je techniek en prestaties verbeteren boek je unieke resultaten. En wordt trots op jezelf! 

Jouw vaste gezicht

Eén trainer voor jouw persoonlijke doelen: bij PersonalGym krijg je altijd een vaste coach toegewezen. Jouw trainer trainer kent jouw persoonlijke situatie en jouw eerder geboekte resultaten. Bij PersonalGym bepaal jij eerst je eigen doelen, vervolgens wordt de juiste personal trainer in Haarlem aan jou gekoppeld. Je traint dus met een trainer die de juiste ervaring en kennis heeft speciaal om jouw doelen te behalen.  

Op zoek naar meer informatie?

Ben je geïnteresseerd in PersonalGym en wil je jou doelen gaan behalen? Neem dan direct contact met ons op en we plannen zo snel mogelijk een intake in. Je kunt contact met ons opnemen via het contact formulier of direct een intake aanvragen.