Mommy (to be) pakket

Mommy (to be) pakket

Sporten tijdens en na een zwangerschap

Ben jij zwanger of net moeder geworden en wil je met de juiste begeleiding sporten? 

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Zwanger sporten

Sporten tijdens de zwangerschap heeft meerdere voordelen:

Samen met onze gekwalificeerde trainer op het gebied van pre- en postnatale fitness ga je op een verantwoorde manier sporten. De trainingen zijn altijd aangepast op jouw belastbaarheid van dat moment. Er wordt aandacht besteed aan houding, mobiliteit, kracht en de connectie tussen ademhaling en het aanspannen van je core en bekkenbodemspieren.

Voorkomen is beter dan genezen, dus wij vinden het onze belangrijkste taak om de mommy’s to be zo lang en veilig mogelijk te kunnen laten sporten. Dit kan in veel gevallen tot op het laatste moment van de zwangerschap!

Na de zwangerschap sporten

Sporten na de zwangerschap heeft ook vele voordelen zoals:

Je bent bevallen en na (ongeveer) 6-8 weken kan je weer gaan opbouwen met sporten. Bij de anamnese wordt het verloop van de zwangerschap, bevalling en herstel besproken en tevens een diastase check gedaan om een goede beginsituatie te bepalen. Met deze informatie wordt een op maat gemaakt trainingsprogramma gemaakt en onder begeleiding van onze gespecialiseerde trainster ga je het sporten weer rustig opbouwen.

Michelle: ‘Een bevalling kan vergeleken worden met een zware enkelblessure. Je bouwt rustig de belastbaarheid op onder begeleiding van een specialist.’

We werken tevens nauw samen met een fysiotherapeut (aanwezig in hetzelfde gebouw) en een bekkenfysiotherapeut. Ongeveer 6 weken na de bevalling wordt een bezoek aan een bekkenfysiotherapeut aangeraden voor een extra check up van de bekkenbodemspieren. Bij een ‘go’ kunnen we starten.

Wat bieden wij?

Mommy (to be) – pakket voor €450,00:

Michelle portrait

Michelle Schoonenberg

Pre – en postnataal fitness specialist

Michelle is onze specialist op het gebied van fitness voor zwangere vrouwen en vrouwen die na de bevalling het trainen weer willen oppakken.
“Veel vrouwen om mij heen willen zwanger worden, zijn zwanger of zijn bevallen en willen weer sporten. Ik kreeg steeds vaker de vraag hoe zij in deze periode zo fit mogelijk konden blijven. Na diverse specialistische opleidingen op dit gebied te hebben gevolgd, kan ik ze de begeleiding geven die ze nodig hebben. Mijn doel is om deze vrouwen in de meest kwetsbare periode van hun leven zich zo lekker mogelijk in hun vel te laten voelen. “

Meer informatie of aanvragen?

 Vul het onderstaande formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op!

    * velden zijn verplicht.

    Ken je iemand die zwanger is of pas geleden bevallen is?