PersonalGym Haarlem

Personal Gym Haarlem is gevestigd in het pand van Union, beter bekend als de ‘oude chocoladefabriek’. Dit pand was in 1901 de eerste chocoladefabriek in Haarlem waar chocolade vanaf de ruwe cacaoboon werd geproduceerd. Nu gaan we hier iets anders produceren: Een persoonlijke gym met ervaren, gediplomeerde personal trainers die samen met jou aan jouw gezondheid en fitheid willen werken!

Over
Sinds 1 september 2022 zit PersonalGym ook aan de Paul Krugerkade in Haarlem. Daarmee is PersonalGym Haarlem onze derde vestiging. Wat deze locatie uniek maakt, is dat het een hele ruim opgezette, mooie en klassieke gym is. Je kunt er in alle rust sporten en aan je doelen werken.
Bij PersonalGym Haarlem staan meerdere, professionele coaches klaar met ieder hun eigen specialisme. Daardoor kunnen we altijd de juiste begeleiding bieden aan al onze leden. Er is ruimte voor maximaal 150 leden, zodat we onze missie kunnen blijven nastreven: een persoonlijk trainingsschema en begeleiding van een persoonlijke coach!
Wanneer je PersonalGym Haarlem bezoekt, is er voldoende parkeergelegenheid. Parkeren is bovendien helemaal gratis. Verder kun je als lid gebruikmaken van de kleedkamers en douches en kun je voor en na je training genieten van gratis koffie of thee.
Ben je benieuwd of PersonalGym Haarlem de ideale gym voor jou is? Plan een kennismakingsgesprek in en kom gezellig een keer langs. Dan leiden we je rond en beantwoorden we al je vragen!
Aanbod
Bij Personal Gym Haarlem kun je terecht voor personal training en fitness met een persoonlijke coach. Jouw persoonlijke coach is de ervaren, gediplomeerde personal trainer die jou bijstaat door het ontwerpen van een passend voedingsschema, een passend trainingsschema en hierbij een coachende rol heeft. Alles met als doel: Het behalen van jouw doelen!

In ons pand in Haarlem vind je ook een fysiotherapeut, meer informatie en mogelijkheden volgen nog.

Corina & Esther over PersonalGym Haarlem

Video afspelen
Video afspelen

Op zoek naar meer informatie?

Ben je geïnteresseerd in PersonalGym en wil je jouw doelen gaan behalen? Neem dan direct contact met ons op en we plannen zo snel mogelijk een intake in. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of direct een intake aanvragen.