Sportschool Haarlem

Over sportschool Haarlem

Sinds 1 september 2022 zit PersonalGym ook aan de Paul Krugerkade 45a in Haarlem. Daarmee is PersonalGym Haarlem onze derde vestiging. Wat deze locatie uniek maakt, is dat het een hele ruim opgezette, mooie en klassieke gym is. Je kunt er in alle rust sporten en aan je doelen werken.


Personal Gym Haarlem is gevestigd in het pand van Union, beter bekend als de ‘oude chocoladefabriek’. Dit pand was in 1901 de eerste chocoladefabriek in Haarlem waar chocolade vanaf de ruwe cacaoboon werd geproduceerd. Bij deze sportschool in Haarlem kies je voor:

  • Een rustige gym met maximaal 150 leden;
  • Persoonlijke en unieke begeleiding;
  • Trainers met verstand van jouw doelen;
  • Gratis parkeervoorziening;
  • Een toegankelijke fitness in Haarlem voor iedereen.

Professionele en persoonlijk coach

Bij PersonalGym Haarlem staan meerdere professionele coaches klaar met ieder hun eigen specialisme. Daardoor kunnen we altijd de juiste begeleiding bieden aan al onze leden. Er is ruimte voor maximaal 150 leden, zodat we onze missie kunnen blijven nastreven: een persoonlijk trainingsschema en begeleiding van een persoonlijke coach!

Gratis parkeren

Wanneer je PersonalGym Haarlem bezoekt, is er voldoende parkeergelegenheid. Parkeren is bovendien helemaal gratis. Verder kun je als lid gebruikmaken van de kleedkamers en douches en kun je voor en na je training genieten van gratis koffie of thee. Dat is pas ontspannen sporten.

Plan een kennismakingsgepsrek in

Ben je benieuwd of PersonalGym Haarlem de ideale gym voor jou is? Geen fan van massasportscholen en hecht je waarde aan een persoonlijke benadering? Plan een kennismakingsgesprek in en kom gezellig een keer langs. Dan leiden we je rond en beantwoorden we al je vragen!

Het aanbod in Haarlem

Bij Personal Gym Haarlem kun je terecht voor personal training en fitness met een persoonlijke coach. Jouw persoonlijke coach is de ervaren, gediplomeerde personal trainer die jou bijstaat door het ontwerpen van een passend voedingsschema, een passend trainingsschema en hierbij een coachende rol heeft. Alles met als doel: het behalen van jouw doelen!

De kracht van een persoonlijk schema

Ieder lichaam is anders. Zo kan een trainingsschema bij de één goed werken, terwijl dit bij de ander weinig effect heeft. Daarom geloven wij bij PersonalGym in een uniek en persoonlijk trainings- én voedingsschema. Jouw lichaam en doelen vormen de leidraad voor het schema.

 

Maar dat is niet het enige. De ene trainer is de ander niet. Onze trainers worden daarom niet willekeurig toegewezen, maar deze worden afgestemd op jouw persoonlijke doelen. Bij PersonalGym hebben we trainers op diverse gebieden, denk aan krachttraining, afvallen of juist het fit worden na een blessure. Door te werken met een trainer die specifiek gefocust is op jouw persoonlijke doelen, weet je altijd het uiterste uit jezelf te halen.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht maakt het verschil. Focus op jouw doelen. Gerichte feedback om de effectiviteit van de oefeningen te vergroten. Een extra enthousiaste motivator tijdens je oefeningen. Met persoonlijke aandacht maximaliseer je het effect van je trainingen, waardoor je snel én meer resultaat zult boeken. Daarom zijn onze trainers altijd betrokken en geven wij jou extra aandacht tijdens je trainingen.

Fysiotherapeut

In ons pand in Haarlem vind je ook een fysiotherapeut. Kamp je met een blessure of ervaar je pijnklachten tijdens je trainingen? Dan zit de fysiotherapeut meteen om de hoek. Handig én fijn als je aan het sporten bent. 

Corina & Esther over sportschool Haarlem

Video afspelen
Video afspelen

Wat anderen over Sportschool haarlem zeggen

Mooi ingerichte gym met goede en vooral professionele coaches. Fijne sfeer waar je tevreden aan jezelf kunt werken!
J W
J W
15 September 2023
Hele fijne sportschool! Ruim opgezet, mooie apparatuur en vaak lekker rustig. Daarnaast staat er altijd koffie, thee en fruit klaar.
Robbert Godee
Robbert Godee
4 April 2023
Geweldig, vriendelijke mensen en professioneel
David van Klaveren
David van Klaveren
15 December 2022
Mooie, ruim opgezette gym. Ook hier os de personal touch zichtbaar en voelbaar. De persoonlijke begeleiding zorgt dat ik meer uit mijn workouts haal. Casper en Huub, jullie mogen trots zijn op deze derde vestiging.
Edwin de Bree
Edwin de Bree
20 September 2022
Personal Gym, professioneel, gediplomeerde instructeurs, fris, vernieuwend een aanwinst voor Haarlem. Personal Gym voor alle niveaus recreatie en topsport begeleiding. Aanrader!!
Janneke De Boer
Janneke De Boer
14 September 2022
De meest zorgvuldige sportschool in de omgeving! Meerdere vestigingen, ik zelf sport in Heemskerk, en daar neem ik personal-training af. Dit is eindelijk eens een sportschool wat niet overvol is, omdat ze het graag exclusief willen houden. Hierdoor krijgen mensen met een lidmaatschap ook extra aandacht en de juiste begeleiding. Ik sport al anderhalf jaar bij Casper, en ik ben voorlopig niet van plan te stoppen! Er zijn behoorlijke resultaten geboekt in de tijd dat ik nu sport. Ik heb mezelf nog nooit zo lekker gevoeld!
YordiiBonn
YordiiBonn
30 Augustus 2022
Erg fijn dat Personal Gym zich nu ook in Haarlem gevestigd heeft. Ik ken de formule vanuit eerdere vestigingen in Beverwijk en Heemskerk en kan de personal training hier zeker aanraden!
Wout Hooghiemstra
Wout Hooghiemstra
30 Augustus 2022
Er hangt een super goede en fijne sfeer en je kan er veel leren!
alba sanna
alba sanna
30 Augustus 2022

Op zoek naar meer informatie?

Ben je geïnteresseerd in PersonalGym en wil je jouw doelen gaan behalen? Neem dan direct contact met ons op en we plannen zo snel mogelijk een intake in. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of direct een intake aanvragen.