Sportschool Haarlem Noord

Wist je dat PersonalGym Haarlem Noord zich bevindt in de ‘oude chocoladefabriek’, ook bekend als Union? Ja, je hoort het goed, een personal gym in een echte chocoladefabriek! In 1901 was onze personal gym in Haarlem Noord  dé plek waar chocolade vanaf de ruwe cacaoboon tot leven kwam.

Maar nu? Nu toveren we deze historische plek om tot jouw persoonlijke fitnessparadijs! Bij onze sportschool Haarlem Noord vind je super enthousiaste, gediplomeerde personal trainers die staan te popelen om samen met jou aan de slag te gaan. Gezondheid en fitheid staan hier centraal, en we ervoor zorgen dat jij je doelen bereikt. Dus, klaar om in vorm te komen op de plek waar ooit chocolade werd gemaakt?

Fitness Haarlem Noord

Sinds 1 september 2022 heeft PersonalGym een nieuwe locatie aan de Paul Krugerkade in Haarlem Noord! De sportschool Haarlem noord is onze derde spot en het is echt een pareltje. Wat deze gym zo bijzonder maakt? Het is een ruime, mooie en klassieke sportschool waar je heerlijk rustig kunt trainen en knallen aan jouw doelen.

Personal trainer Haarlem Noord

Bij PersonalGym Haarlem Noord staan meerdere personal trainers klaar voor jou. Voor een personal trainer in Haarlem Noord moet je bij PersonalGym zijn. Onze personal trainers hebben ieder een eigen specialisme. Daardoor bieden wij jou de juiste begeleiding in onze rustige gym. Onze missie is namelijk: iedereen een persoonlijk trainingsschema en begeleiding op maat van een persoonlijke coach!

Geen parkeerstress

Begin je bezoek aan je personal gym zonder stress, en parkeer je auto gratis bij onze fitness Haarlem Noord. Ook is er altijd plek voor jou.

Als lid van PersonalGym heb je nog meer voordelen naast gratis parkeren: maak gebruik van de kleedkamers en douches, geniet van gratis koffie of thee en neem een appeltje voor de dorst na het sporten vanuit de koelkast.

Wat biedt PersonalGym aan?

Bij PersonalGym in Haarlem Noord staat persoonlijke begeleiding centraal. Onze gekwalificeerde personal trainers in Haarlem Noord zijn er om je te ondersteunen met op maat gemaakte trainings- en voedingsplannen, allemaal gericht op het behalen van jouw specifieke doelen.

Maak kennis!

Weet jij het zeker? Of twijfel je nog of personal gym bij jou past, op fysiek of mentaal gebied? Met een personal trainer in Haarlem Noord ga jij op jouw tempo en manier samenwerken aan een gezond lichaam.

Ben jij niet zo’n fan van die grote, drukke sportscholen en zoek je iets kleinschaligs met een persoonlijk tintje? Top, regel dan een kennismakingsgesprek en kom eens langs! We geven je een rondleiding door onze fitness in Haarlem Noord en beantwoorden al je vragen. Zien we je snel?

Wat biedt PersonalGym in Haarlem Noord?

Bij Personal Gym Haarlem Noord draait alles om jou! Wil je trainen met een personal trainer in Haarlem Noord? Dan zit je hier helemaal goed.

Jouw eigen personal trainer is niet zomaar iemand: het is een ervaren, gediplomeerde personal trainer die jou helpt met een voedingsschema en trainingsschema die helemaal op jou zijn afgestemd. En natuurlijk staat hij of zij altijd klaar met advies en motivatie.

Een personal trainer zorgt ervoor dat jij pijnvrij beweegt. Ook verbeter je je immuunsysteem wanneer je regelmatig sport. Samen gaan we ervoor zorgen dat jij je doelen bereikt.

Een persoonlijk schema doet wonderen

Wat voor de één werkt, doet misschien niks voor de ander. Daarom werken we bij PersonalGym met een trainings- en voedingsschema dat helemaal op jou is afgestemd. Jouw lichaam en jouw doelen zijn onze gids voor het perfecte plan.

Bij PersonalGym kijken we ook naar welke trainer het best past bij jou persoonlijkheid en doelen. Niet elke trainer is hetzelfde namelijk. Bij ons krijg je niet zomaar iemand toegewezen. Nee, we matchen je met een trainer die past bij wat jij wilt bereiken. Of je nu wilt knallen met krachttraining, wilt afvallen, of weer fit wilt worden na een blessure, we hebben de juiste expert voor jou. Met een trainer die helemaal in jouw doelen duikt, haal je altijd het beste uit jezelf.

Persoonlijke aandacht van de personal trainer Haarlem Noord

Persoonlijke aandacht, dat is waar het om draait bij PersonalGym Haarlem Noord! Jij en jouw doelen staan bij ons op nummer één. De personal trainer in Haarlem Noord motiveert jou aan (en op) de lopende band en geeft je feedback waar nodig. Zo voer je je oefeningen perfect uit en behaal je het beste resultaat. Wist je dat sporten gelukshormonen aanmaakt? Klinkt goed toch? Waar wacht je nog op?

Ook fysiotherapie bij je personal training in Haarlem Noord

In ons pand in Haarlem zit ook een fysiotherapeut! Heb je last van een blessure of voel je wat pijn tijdens je trainingen? Geen stress, de fysio zit letterlijk om de hoek. Superhandig en echt een geruststelling als je lekker aan het sporten bent. Dus, voel je iets of twijfel je over een oefening? Ga dan even langs de fysio en je zet zo weer je beste beentje voor. Lekker bezig!

Corina & Esther over sportschool Haarlem Noord

Video afspelen
Video afspelen

Kom je snel langs voor een rondleiding?