Aanbod groepslessen

Aanbod groepslessen

WOD

Tijdens de training voer je oefeningen uit met gewichten. De les bestaat uit een skill (warming up, voorbereidend op krachtonderdeel), een krachtonderdeel (intensief een spiergroep trainen) en een conditioneel gedeelte. Omdat je iedere dag een andere spiergroep traint, zul je tijdens deze training sneller spieropbouw ervaren! Daarnaast zijn er ook volledig conditionele WOD’S. 40 minuten lang oefeningen uitvoeren met en zonder gewicht. Benieuwd wat we gaan trainen? Je vindt de WOD’s altijd in de WOD Database.

Indoor bootcamp

Een high intense full body cardio les waarbij je niet te veel hoeft na te denken en weinig moet tellen je moet minimaal 40 minuten intensief bezig zijn en aan het einde moet je kapot zijn en je hoofd leeg. Bewegen in een goede veilige techniek is belangrijk, maar als je hoek van je squat niet haalt, maar je bent wel lekker bezig is dat gewoon goed.

Outdoor bootcamp

Beginners

Full body workout. Tijdens de training voer je oefeningen uit zonder materiaal. Je maakt volledig gebruik van je lichaamsgewicht. De les is een combinatie van kracht en conditie. Tijdens deze training is het hardlopen minimaal.

Gemiddeld/gevorderd

Full body workout. Tijdens de training voer je oefening uit zonder materiaal. Je maakt volledig gebruik van je lichaamsgewicht. De les is een combinatie van kracht en conditie. Tijdens deze training wordt er veel hardgelopen in een hoog tempo. 

Yoga

Yoga bevordert de soepelheid van het lichaam. In iedere yogales doen we een aantal yogahoudingen. Alle houdingen hebben als doel de organen, de klieren, de gewrichten, het zenuwstelsel, de bloedvaten, het evenwicht, etc. beter te laten functioneren. Tijdens de yogahoudingen, rek, strek en span je allerlei spieren. De houdingen zorgen voor een verbeterde doorbloeding van het hele lichaam. Yoga heeft een diepe doorwerking op het energiesysteem en zenuwstelsel, het lichaam krijgt de kans om te ontspannen, te herstellen en op te laden. Door yoga zul je je niet alleen lichamelijk fitter voelen, maar het kan je ook mentaal en emotioneel meer energie en ruimte geven.

Voor alle lessen geldt:

Op zoek naar meer informatie?

Ben je geïnteresseerd in PersonalGym en wil je jou doelen gaan behalen? Neem dan direct contact met ons op en we plannen zo snel mogelijk een intake in. Je kunt contact met ons opnemen via het contact formulier of direct een intake aanvragen.