Sportschool Castricum

Over sportschool Castricum

Op 7 maart 2023 heeft PersonalGym haar deuren in Castricum geopend. Wat voorheen Berg en Bal fitness was, is nu omgetoverd tot een PersonalGym met een vernieuwd concept. Bij ons op de sportschool kun je terecht voor de beste fitness en personal training in Castricum.

600 m2 grote sportschool

De twee verdiepingen tellende sportschool is 600 m2 groot en daardoor geschikt voor sporters op verschillende niveaus. In de sportschool kun je je eigen gang gaan met een fitness only abonnement op de eerste verdieping. Wil je graag gecoacht worden tijdens je workouts? Kies dan voor het traditionele PersonalGym abonnement: met begeleiding, zoals je van ons gewend bent!

Nieuwste fitnessapparatuur

In beide gevallen maak je gebruik van fantastische fitnessapparatuur en heb je eindeloze mogelijkheden. Er is bovendien veel parkeergelegenheid rondom het gebouw. Als lid kun je ook gebruikmaken van de kleedkamers en douches. En met het PersonalGym abonnement geniet je bij ons van gratis koffie en thee. 

Royale openingstijden

Met het traditionele PersonalGym abonnement heb je dagelijks tussen 05:00 en 23:00 uur toegang tot de gym. Heb je een fitness only abonnement? Dan ben je tussen 08:00 en 23:00 uur welkom om te komen trainen. Wij zijn overigens ook in het weekend geopend tussen 08:00 en 23:00 uur.

Het aanbod in Castricum

Bij PersonalGym Castricum kun je terecht voor personal training en fitness, met een persoonlijke coach. Dat is altijd een ervaren, gediplomeerde trainer die jou bijstaat tijdens je proces. Je kunt zo al je vragen stellen over je trainingen en voeding. Samen met jouw personal trainer Castricum werk je aan jouw doelen. We bieden je hierbij de best mogelijke ervaring op het gebied van personal training!

Er zijn drie abonnementsvormen om uit te kiezen:

PersonalGym abonnement (met persoonlijke coach)
Klik hier voor meer informatie.

Fitness only abonnement (zonder begeleiding)
€39,50 per maand

Fitness met sleutel (zonder begeleiding)
€52,00 per maand
Ruime openingstijden tussen 05:00 en 23:00 uur
Toegang tot de personal training studio op de 2e verdieping.

In ons pand in Castricum vind je ook een fysiotherapeut. Meer informatie en mogelijkheden volgen nog.

Onze sportschool ervaren?

Wil je een keer ervaren hoe onze sportschool bevalt? Vraag dan gratis een dagpas aan. Vol het formulier in om vrijblijvend een keer te komen sporten bij PersonalGym Castricum.

Op zoek naar meer informatie?

Ben je geïnteresseerd in PersonalGym en wil je ook aan de slag om je doelen te behalen? Je kunt de knoppen hieronder gebruiken om direct contact op te nemen of een intakegesprek in te plannen. We verwelkomen je graag bij de beste fitness van Castricum.