PersonalGym Castricum

Naast Beverwijk, Heemskerk en Haarlem, opent PersonalGym in 2023 alweer haar vierde vestiging. PersonalGym Castricum is gelegen aan De Bloemen, op een ideale locatie. We werken hier graag samen met onze leden aan hun persoonlijke sport- en gezondheidsdoelen. Kom gerust eens langs voor een kennismaking!

Over

Vanaf 7 maart 2023 opent PersonalGym haar deuren in Castricum. Wat voorheen Berg en Bal fitness was, zal nu omgetoverd worden tot een PersonalGym met een vernieuwd concept. Bij ons kun je terecht voor de beste personal training in Castricum.

De twee verdiepingen tellende sportschool is 600 m2 groot en daardoor geschikt voor sporters op verschillende niveaus. Beneden kun je je eigen gang gaan met een fitness only abonnement. Wil je graag gecoacht worden tijdens je workouts? Kies dan voor het traditionele PersonalGym abonnement: met begeleiding, zoals je van ons gewend bent!
In beide gevallen maak je gebruik van fantastische fitnessapparatuur en heb je eindeloze mogelijkheden. Er is bovendien veel parkeergelegenheid rondom het gebouw. Als lid kun je ook gebruikmaken van de kleedkamers en douches. En voor en na je training geniet je bij ons van gratis koffie en thee.
Met het traditionele PersonalGym abonnement heb je dagelijks tussen 06:00 en 23:00 uur toegang tot de gym. Heb je een fitness only abonnement? Dan ben je tussen 07:30 en 21:30 uur welkom om te komen trainen. Wij zijn overigens ook in het weekend geopend.
Aanbod
Bij PersonalGym Castricum kun je terecht voor personal training en fitness, met een persoonlijke coach. Dat is altijd een ervaren, gediplomeerde trainer die jou bijstaat tijdens je proces. Je kunt zo al je vragen stellen over je trainingen en voeding. Samen met jouw personal trainer Castricum werk je aan jouw doelen. We bieden je hierbij de best mogelijke ervaring op het gebied van personal training!

Er zijn twee abonnementsvormen om uit te kiezen:

PersonalGym abonnement (met personal training)
Klik hier voor meer informatie.

Fitness only abonnement (zonder personal training)
€37,50 per maand

In ons pand in Castricum vind je ook een fysiotherapeut. Meer informatie en mogelijkheden volgen nog.

Op zoek naar meer informatie?

Ben je geïnteresseerd in PersonalGym en wil je ook aan de slag om je doelen te behalen? Je kunt de knoppen hieronder gebruiken om direct contact op te nemen of een intakegesprek in te plannen. We verwelkomen je graag bij de beste fitness van Castricum.