Personal training

Personal trainer Beverwijk

Jouw doelen halen is ons doel! Personal training helpt je daarbij. Je wordt volledig begeleid op het gebied van sport, voeding en mentale gezondheid. Alle doelen kunnen worden behaald, als je er maar met 100 % voor gaat!

Onze pakketten

Het startpakket

Het startpakket geeft je een goed beeld over de inhoud van personal training. Het bestaat uit 8 lessen personal training, inclusief voedingsbegeleiding. Om een goed resultaat te behalen en direct je levensstijl te veranderen zijn deze acht lessen vier weken geldig. Er zal dus minimaal twee keer per week gesport moeten worden. Het startpakket kan eenmalig worden afgesloten. 

Kosten: 475,-

Het resultaatpakket

Het resultaatpakket bestaat uit 16 lessen Personal Training. Met dit pakket krijg je voedingsadvies op maat en word je hier in persoonlijk begeleid. Het behalen van jouw doelen staat voorop. Dit pakket richt zich echter niet alleen op training, maar op een algehele levensstijlverandering.

Kosten: 925,-

Blijvend resultaatpakket

Wil je een lange periode personal training omdat je hebt gemerkt dat het een positieve investering is voor jouw leven? Dan is dit pakket iets voor jou! Het blijvend resultaatpakket bestaat uit 30 lessen Personal Training. In dit pakket is de prijs per les in verhouding iets goedkoper, omdat we samen een vaste blijvende basis aan gaan. Je krijgt alles wat in de bovenstaande pakketen is beschreven en je wordt gecoacht door iemand die je blijvend scherp houdt om gezond te leven.

Kosten: 1650,-

Let op; Dit zijn de richtprijzen. Prijzen kunnen verschillen per trainer. 

Personal trainer Beverwijk

Bereik je persoonlijke sportdoelen met een personal trainer in Beverwijk bij PersonalGym. Neem afscheid van die overtollige kilo’s, verhoog je spiermassa of breng je conditie naar een volgend niveau met onze vakkundige personal trainers. Bij PersonalGym betreed je niet gewoon een sportschool; je kiest voor succes door persoonlijke begeleiding. 

Ontdek welke persoonlijke training in Beverwijk het beste bij jou past en probeer onze vrijblijvende lidmaatschapstest uit. 

Jouw pad naar fitness begint met onze personal training in Beverwijk

Een fitnessconcept met een unieke invalshoek. Bij PersonalGym geloven we sterk in de impact van personal training Beverwijk. Fitness wordt pas echt doeltreffend wanneer oefeningen op de juiste wijze en met een duidelijk doel worden uitgevoerd. Daarom word je bij PersonalGym bijgestaan door deskundige coaches die jou de nodige motivatie geven om je doelen te bereiken.

Bij Personal Gym is een personal trainer in Beverwijk altijd inbegrepen. In ruil daarvoor ontvang je een royale dosis sportplezier. 

Sporten met een glimlach

Optimaliseer je fysieke potentieel met personal training in Beverwijk. Met een personal trainer engageer je jezelf in een meer uitdagende en krachtige trainingsroutine. Onze trainingsschema’s zijn op maat gemaakt en divers, zodat je continu het beste uit jezelf haalt. Elke 8-12 weken introduceren we een nieuw trainingsschema, waardoor jij – in letterlijke en figuurlijke zin – in beweging blijft. Door een sterke focus op techniek verbeter je jouw prestaties en realiseer je unieke resultaten. En daar blijven we je scherp op houden. 

Personal coach Beverwijk: daag jezelf uit

Ben je benieuwd of PersonalGym Haarlem de ideale gym voor jou is? Geen fan van massasportscholen en hecht je waarde aan een persoonlijke benadering? Plan een kennismakingsgesprek in en kom gezellig een keer langs. Dan leiden we je rond en beantwoorden we al je vragen!

Jouw eigen fitnesscoach

Eén coach voor al jouw persoonlijke ambities: bij PersonalGym Beverwijk word je altijd gekoppeld aan een vaste personal coach. Op deze manier is hij of zij steeds volledig op de hoogte van jouw persoonlijke situatie en bouw je samen een sterke band op. Bij PersonalGym wijzen we niet zomaar een personal trainer in Beverwijk aan. Jouw specifieke doelen bepalen welke coach het beste bij jou aansluit. Zo train je altijd met een trainer die over de benodigde ervaring en expertise beschikt om jouw doelen te verwezenlijken. 

Op zoek naar meer informatie?

Ben je geïnteresseerd in PersonalGym en wil je jou doelen gaan behalen? Neem dan direct contact met ons op en we plannen zo snel mogelijk een intake in. Je kunt contact met ons opnemen via het contact formulier of direct een intake aanvragen.