Aanbod groepslessen

Aanbod groepslessen

OxyGen

OxygeN is een stevige full body workout zonder complexe oefeningen waarbij we werken in een lekker tempo en kracht en cardio combineren. De les is voor iedereen haalbaar, iedereen kan op zijn eigen niveau uitdagend trainen. De inhoud van de les zal dagelijks variëren en online op onze website onder het kopje agenda te vinden zijn.

De les bestaat uit maximaal 10 deelnemers waardoor er voor de trainer voldoende tijd is om iedereen individueel te coachen, aanwijzingen te geven en instructies te geven op eigen niveau. Na de les is altijd de mogelijkheid om een kopje koffie of thee te drinken en samen na te praten. Met de inhoud van deze les en het maximum aantal deelnemer onderscheiden wij ons van sportscholen binnen de regio. Met dit unieke concept zal jij je fitter en sterker gaan voelen!

Ben je nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor een gratis proefles!

Yoga

Yoga bevordert de soepelheid van het lichaam. In iedere yogales doen we een aantal yogahoudingen. Alle houdingen hebben als doel de organen, de klieren, de gewrichten, het zenuwstelsel, de bloedvaten, het evenwicht, etc. beter te laten functioneren. Tijdens de yogahoudingen, rek, strek en span je allerlei spieren. De houdingen zorgen voor een verbeterde doorbloeding van het hele lichaam. Yoga heeft een diepe doorwerking op het energiesysteem en zenuwstelsel, het lichaam krijgt de kans om te ontspannen, te herstellen en op te laden. Door yoga zul je je niet alleen lichamelijk fitter voelen, maar het kan je ook mentaal en emotioneel meer energie en ruimte geven.

Voor alle lessen geldt:

Op zoek naar meer informatie?

Ben je geïnteresseerd in PersonalGym en wil je jou doelen gaan behalen? Neem dan direct contact met ons op en we plannen zo snel mogelijk een intake in. Je kunt contact met ons opnemen via het contact formulier of direct een intake aanvragen.