PersonalGym Beverwijk

Personal Gym is een nieuwe sportschool in Beverwijk gelegen aan de Wijkerbaan. Na het geven van Personal Training en Bootcamp/groepslessen op externe locatie heeft Huub de Vreede in 2017 zijn eigen sportschool geopend om zijn visie werkelijkheid te laten worden.

Over

Personal Gym is een nieuwe sportschool in Beverwijk gelegen aan de Wijkerbaan. Na het geven van Personal Training en Bootcamp/groepslessen op externe locatie heeft Huub de Vreede in 2017 zijn eigen sportschool geopend om zijn visie werkelijkheid te laten worden. Het doel van deze sportschool is om sporten voor iedereen toegankelijk en leuk te maken. Starten met sporten is moeilijk, maar door te sporten in een groep is deze stap makkelijker te maken. Je kunt jezelf optrekken aan andere leden en wie weet ontstaan er nieuwe vriendschappen.

 Personal Gym focust zich op groepslessen omdat wij geloven dat hier de beste resultaten vallen te halen. Sporten met een personal trainer hoeft op deze manier helemaal niet duur te zijn! Personal Gym maakt gebruik van de nieuwste technieken en heeft een mooie uitstraling. Alles is tot in de puntjes geregeld.

Ons aanbod

Ons motto is, bij Personal Gym sta je er nooit alleen voor! Bij de meeste sportscholen loopt er weinig tot geen begeleiding rond en weet je dus niet of je de oefeningen goed uitvoert. Bij Personal Gym hebben wij optimale begeleiding en staan wij altijd voor je klaar. Er zijn meerdere zalen aanwezig waar in zowel grote als kleine groepen gesport kan worden. Hier worden lessen gegeven als:

open dag oefeningen
Work-Out of the Day (WOD)

Ben je een normale sportschool gewend? Dan heb je waarschijnlijk nog nooit van de workout of the day (WOD) gehoord.

open dag overhead
Outdoor bootcamp

Full body workout. Tijdens de training voer je oefeningen uit zonder materiaal. Je maakt volledig gebruik van je lichaamsgewicht. De les is een combinatie van kracht en conditie.

Open dag groepsessie
Indoor bootcamp

Een high intense full body cardio les waarbij je niet te veel hoeft na te denken en weinig moet tellen je moet minimaal 40 minuten intensief bezig zijn en aan het einde moet je kapot zijn en je hoofd leeg.

Groepsleszaal
Yoga

Yoga bevordert de soepelheid van het lichaam. In iedere yogales doen we een aantal yogahoudingen. Alle houdingen hebben als doel de organen, de klieren, de gewrichten, het zenuwstelsel, de bloedvaten, het evenwicht, etc. beter te laten functioneren.

Personal Gym vindt kwaliteit en resultaat erg belangrijk, daarom is er bij elke les een maximum aantal deelnemers van 16. Wij streven er naar om het grootste aanbod groepslessen te hebben van Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest en Velsen. Niet geheel onbelangrijk kan je gratis parkeren in de omgeving.

Ons motto is, bij Personal Gym sta je er nooit alleen voor! Bij de meeste sportscholen loopt er weinig tot geen begeleiding rond en weet je dus niet of je de oefeningen goed uitvoert. Bij Personal Gym hebben wij optimale begeleiding en staan wij altijd voor je klaar. Er zijn meerdere zalen aanwezig waar in zowel grote als kleine groepen gesport kan worden. 

Op zoek naar meer informatie?

Ben je geïnteresseerd in PersonalGym en wil je jou doelen gaan behalen? Neem dan direct contact met ons op en we plannen zo snel mogelijk een intake in. Je kunt contact met ons opnemen via het contact formulier of direct een intake aanvragen.