Sportschool Beverwijk

Haal het uiterste uit jezelf bij PersonalGym in Beverwijk. Wij zijn dé sportschool voor persoonlijke aandacht en zetten jouw doelen op één. Wil jij meer resultaat halen uit je trainingen? Dan heten wij je graag welkom bij onze gym in Beverwijk.

Over onze sportschool

Personal Gym is een sportschool in Beverwijk gelegen aan de Wijkerbaan. Huub de Vreede opende in 2017 de deuren van deze exclusieve sportschool. In 2022 is naast Huub ook Jesse Meijer het gezicht van deze gym en samen zorgen zij er met hun gedreven en professionele team voor dat de zichtbare visie voort blijft bestaan in deze exclusieve sportschool.

Fitness Beverwijk voor iedereen

Het doel van deze sportschool is om sporten voor iedereen toegankelijk en plezierig te maken. Het persoonlijke contact, de persoonlijke uitdagende coaching op niveau en de gemoedelijke sfeer zijn hierbij onze drijfveer. Bij onze fitnessabbonementen zit een coach inbegrepen, zodat je te allen tijde wordt begeleid binnen jouw traject.

Voordelen PersonalGym

  • Om de 8-12 weken een nieuw trainingsschema
  • Persoonlijk voedingsschema voor jouw doelen
  • Vast aanspreekpunt
  • Eigen persoonlijke coach tijdens de fitness
  • Aandacht staat centraal

Ook voor groepslessen

Naast fitness met coaching focust Personal Gym zich ook op groepslessen. Wij zijn ervan overtuigd dat er goede resultaten te behalen zijn door samen te sporten onder leiding van een motiverende instructeur. Sporten met een personal trainer hoeft op deze manier helemaal niet duur te zijn! Om ons aanbod passend te houden, begeleiden wij maximaal tien deelnemers per les.

Meer informatie over de sportschool in Beverwijk? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag een intake aan.

Ons aanbod bij gym Beverwijk

Bij Personal Gym sta je er nooit alleen voor! Wij zorgen voor optimale begeleiding; zo staan we altijd voor je klaar. Er zijn meerdere zalen aanwezig, zodat wij naast personal training ook fitness met coaching en groepslessen kunnen aanbieden. We werken met nieuwe apparatuur, waarbij veel mogelijkheden worden gecreëerd. Denk aan isolatie-training van de spiergroepen, goede aansluiting bij bijvoorbeeld medische revalidatie en voldoende ruimte voor onze fitnessleden om de oefeningen uit te voeren. Wij doen er alles aan om jou te ondersteunen in het behalen van jouw doelen!

open dag overhead

OxygeN

OxygeN is een stevige full body work-out zonder complexe oefeningen. In de les werken we in flink tempo en combineren we zowel kracht als cardio. De les is voor iedereen haalbaar: iedereen kan op zijn eigen niveau uitdagend trainen. De inhoud van de les zal dagelijks variëren en is online op onze website onder het kopje agenda te vinden.

Groepsleszaal

Yoga

Yoga bevordert de soepelheid van het lichaam. In iedere yogales doen we een aantal yogahoudingen. Alle houdingen hebben als doel de organen, klieren, gewrichten, het zenuwstelsel, de bloedvaten en het evenwicht beter te laten functioneren.

Personal Gym vindt kwaliteit en resultaat erg belangrijk. Daarom is er bij elke les een maximum aantal deelnemers van 10. Wij streven er naar om het grootste aanbod groepslessen te hebben van Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest en Velsen. Niet geheel onbelangrijk kun je gratis parkeren in de omgeving.

Persoonlijke begeleiding

Bij PersonalGym geloven we in de kracht van persoonlijke begeleiding. De juiste coaching is de sleutel tot succes. Met persoonlijke aandacht vergroot je de effectiviteit van je trainingen. Wij weten namelijk als geen ander om het onderste uit de kan te halen en jou te enthousiasmeren om nét dat stapje extra te zetten. Onze mix van fitness en persoonlijke begeleiding zorgt ervoor dat jij jouw doelen gaat halen en met plezier naar de sportschool in Heemskerk gaat.

Gespecialiseerde trainers

Iedere trainer is anders en heeft zijn of haar eigen specialisme. Tijdens een training is het fijn als jij en je persoonlijke coach dezelfde (gym)taal spreken. Daarom koppelen we de juiste trainer aan jouw doelen. Deze coach is jouw vaste aanspreekpunt. Je bouwt samen een band op, waardoor je een vertrouwd gevoel krijgt tijdens het sporten. Het gevolg? Een toegankelijke, fijne sfeer in de sportschool met trainers die jouw schema door en door kennen.

Op zoek naar meer informatie?

Ben je geïnteresseerd in PersonalGym en wil je jouw doelen gaan behalen? Neem dan direct contact met ons op en we plannen zo snel mogelijk een intake in. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of direct een intake aanvragen.